perjantai 20. huhtikuuta 2012

Uutuudet

Sinin turbolannoite


Puuvalikosta löytyy nyt uutuus, Sinin turbolannoite.

Kuvan mukaan turbolannoite nopeuttaa puun kasvuvauhtia 24%, ohjeiden mukaan 25%. Kovin mielenkiintoinen tämä uutuus ei vielä ole sillä sitä saa vain kaupasta hintaan 2 tuohiseteliä. Tällä hinnalla pelkästään yhden puita sisältävän pellon nopeuttaminen kerran maksaisi 440 tuohiseteliä.

Toivottavasti jatkossa tämä tulee vaihtoehdoksi onnenpyörään ja muutenkin pelistä pelaamalla saavutettavaksi ja vaikkapa naapurilahjoiksi.

Uudet pilvirivit



Uudet pilvirivit saapuivat myös ihmeköynnökseen. Tällä kertaa ei tullut mitään kovin mielenkiintoista tai hyödyllistä uutta. Arvokkaiden tuohiseteleiden vaihtaminen kourallisen tuohipennejä harvoin tuottavaan efektiin ei ole ehkä aivan paras idea pelissä. Sen lisäksi pitää kuitenkin vielä pilvet täyttää jollain esineillä, jotka nekin saattavat olla hyödyllisempiä itse pelialueella.

Mikäli ihmeköynnös on vielä pelissä avaamatta, kannattaa keskittyä muiden alueiden avaamiseen ensin. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan jos tälle alueelle tulee jatkossa parempia uutuuksia tai uusia pilvirivejä saa auki jollain muulla tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti