tiistai 10. huhtikuuta 2012

Reilun kaupan tapahtuma torstaina

Reilulla kaupalla tavoitellaan maailmaa, jossa kehitysmaiden viljelijöillä ja työntekijöillä on mahdollisuus turvattuun ja kestävään toimeentuloon sekä mahdollisuus päättää itse omasta tulevaisuudestaan. Reilu kauppa tähtää köyhyyden vähentämiseen kaupan avulla.
Jo aikaisemmassa tulossa-jutussa on varsin hyvin katettu mitä uudessa reilun kaupan tapahtumassa on luvassa.

Tapahtuma on tämän hetken tietojen mukaan tulossa torstaina 12. - 22.4.2012. Tapahtuman tarkka ajankohta saattaa siirtyä totuttuun tapaan alkukankeuksien vuoksi, mutta todennäköistä on että noin kello 14 - 16 päästään aloittamaan. Tarkkaile foorumia ajankohdan tarkentumista varten. Huomaa että tapahtuma voi alkaa aiemminkin.

Kyseessä on siis 10 päivän tapahtuma, johon hyvien arvausten mukaan voi valmistautua etukäteen. Luvassa pitäisi olla pelloista nousevia tapahtumaesineitä, joten mahdollisimman pitkäaikaiset kasvit ja pajat valmistumaan juuri tapahtuman alkuun auttaa mukavasti.

Varsin pian tapahtuman alussa kannattaa kuitenkin laittaa ainakin osa pelloista pieniksi ja viljellä tapahtumakasvia urakalla, mikäli huhut 30 000 kasvin määristä pitää paikkansa.

Reilunkaupan tapahtuman tarra albumiin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti