keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Toinen uutuus tulossa


Toinen tuoreissa huhuissa pyörivä uutuus liittyy näihin kuviin.

Huhuissa arvellaan pilvien liittyvän uuteen sääjärjestelmään ja joissakin paikoissa, kuten keskimmäisessäkin kuvassa vihreä seiska siis Green Seven. Onko tässä seuraaviin tapahtumiin aihetta?

Green Seven 2012 on nähtävästi Saksassa 14. - 20. toukokuu 2012.

Äitienpäivä osuu myös tuohon toukokuun 13. päivään monissa maissa, mukaan lukien Suomi ja Saksa. Eli ensimmäinen kuva sydänpilvien kanssa voi viitata äitienpäivään. Äitienpäivä voisi olla yhdistetty tuohon Green Seven 2012 -tapahtumaan.

Paolo, kuuluisa keittiömestari?


Päivitys:


Tähän löytyi vielä yksi hillitön konekäännös. Eli tällä hetkellä näyttää suunnitelmassa olevan tehtävä, jossa on 5 osaa.

Voisiko tähän varautua etukäteen? Ensimmäisessä osassa mainitaan että tarvitaan kasviksia kasviskeittoon. Toisessa osassa hedelmät. Kolmannessa salaatti. Neljäs ja viides osa mainitsee tomaatit, sienet, kastanjan sekä saksanpähkinät. Huomaa, että kyseessä on alustavat tiedot ja konekäännös. Varmastikaan ei ole pahitteeksi tarkistaa että perustarvikkeita löytyy omasta varastosta, jos nämä tiedot ei pidä paikkaansa niin aina tulee uusia tapahtumia.


1 - Voin esitellä itseni. Minä olen Paavalin, kuuluisa keittiömestari interfarmeralen Vegan Society. Haluan tehdä suuria vegaani ruokaa. Eläimet rakastavat sitä! Kuten alkupala herkullinen kasviskeitto. Tarvitsen muutamia ainesosia.


2 - mukana pääruoan Haluan tehdä hedelmäsalaattia. Voitteko auttaa minua järjestämään hedelmää? Hmmm, tämä on mehukas.


3 - erittäin hyvä. Se on herkullista. Lisäksi tarjolla hedelmäsalaattia, vaikka salaattia. Jotkut eläimet eivät pidä hedelmää, joten jäädän käsitellä ison salaatin.


4 - hullu! En ole koskaan ollut hyvä avustaja. You Rock My Kitchen. Meillä on myös kunnon ateria, tarvitsen apuanne uudelleen. On tomaatit täytettyjä sieniä.


5 - Fix maukasta. Nyt ainoa mikä puuttuu on jälkiruoka. Entä kakku kastanja. Minulla on vielä saksanpähkinät ja jopa kakku runo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti