keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Tulevat tapahtumat


Tässä pieni kooste mitä on huhuttu saapuvaksi tähän mennessä. Huhuissa esiintyneet pilvet todennäköisesti eivät liity lainkaan sääjärjestelmään eikä myöskään Green Seven -tapahtumaan vaan vain uusiin pilviriveihin. Äitienpäivää on myös pyöritelty huhuissa, mutta ilmeisesti siihen liittyviä kuvia tai tapahtuman saapumista ei ole lainkaan varmistettu vielä. Huomaa myös että ennakkotietoja on liikkunut muistakin uudistuksista, joita on peliin on suunniteltu. Tässä alla kuitenkin "varmoja" tapahtumia.




Kuningattaren päivä

Alankomaat eli Hollanti juhlistaa kansallispäivää 30. huhtikuuta. Silloin vietetään niin sanottua Kuningattaren päivää (Koninginnedag, edellisen kuningattaren Julianan mukaan). Linkki aikaisempaan juttuun.





Täydenkuun tapahtuma

Toukokuussa täysikuu osuu jo ensimmäiselle viikolle. 6.5. kuun ensimmäinen sunnuntai tai sen lähipäivät on hyvä odottaa Farmeraman täyttäkuuta saapuvaksi.





Green Seven 2012

Tapahtuma on nähtävästi Saksassa 14. - 20. toukokuuta. Huhuissa esiintyneet saasteet ja muut kuvat ovat tähän tapahtumaan liittyviä. Tapahtumassa kaiketi pelastetaan Farmeraman kaupunki vegaani Paolon kasviksia syömällä ja karusellipropelleilla. (Tapahtuman lopullinen nimi saattaa olla jotain aivan muuta suomenkielisessä pelissä tai muissakin kielissä.)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti