sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Tulossa

Lepakoiden jalostustoimintoa voi taas tavoitella täydenkuun tapahtumassa huhtikuussa. Huomaa että vaikka kalenterin mukaan täysikuu on perjantaina 6. päivä, niin tällä kertaa tapahtumaa on siirretty pääsiäisen vuoksi. Täysikuutapahtuma alkaa jo maanantaina 2. päivä noin kello 16.

Pääsiäistapahtuma on jo tulossa kovalla vauhdilla. Pääsiäisaihetta joidenkin arvovaltaisten huhujen mukaan luvassa 4. - 10. päivä, jonka vuoksi myös täydenkuun tapahtuma on siirretty aikaisempaan ajankohtaan. Mukana tapahtumassa taas uusi muna / lemmikkipöllö?

Vinkki: mahdollinen ennakointi tapahtumaan? Pitkäaikaiset valmistumaan...

Pääsiäistä vietetään tietysti munien kanssa, myös Väiski ja Repe nähty antamassa ohjeita.

Huhuissa myös reilun kaupan (fairtrade) tapahtuma tai oikeastaan tehtävä. Mahdollisesti pääsiäisen jälkeen uusi tehtävä tulisi maatalousyhdistykseen.

Uusi alue tuli peliin muutamien ongelmien saattelemana ja vieläkin pilvialue tuntuu hieman keskeneräiseltä. Alue uudistuu tai laajenee huhujen mukaan varsin pian.

Maatalousyhdistyksen tehtävä Ihmepapu mainitseekin että kyseisellä tehtävällä saa "tason 1". Jo ensimmäisen tehtävän suorittaminen saattaa vaatia jo jonkin verran vaivaa, jos ei satu olemaan valmiina useita jalostuseläimiä. Nähtäväksi jää kuinka vaikeita seuraavat tasot ovat ja minkälaisia bonuksia niiltä on saatavissa.


Huomaa myös että uusien foorumien huhumyllyjen sääntöjen mukaan tämän sivuston kuvia tai tekstejä ei saa kopioida Farmeraman foorumille. Ainakin toistaiseksi Farmeramaa-sivusto pysyy "epävirallisena" fanisivustona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti