torstai 12. huhtikuuta 2012

Reilua kauppaa - vinkit

Reilun kaupan tapahtuma pääsi alkamaan ilman isompia ongelmia. Tässä muutama vinkki tapahtumaan. Kokeneelle konkaripelaajalle tässä ei välttämättä ole mitään uutta ja ihmeellistä.

Päätehtävä tapahtumassa on puuvillan viljely. (Luomulaatua tietenkin tapahtuman teeman mukaisesti). Noin 3000 kappaletta pitää saada aikaiseksi vuorokaudessa 10 päivän ajan niin kaikki puuvillat tulee tehtyä. Paras tapa saada nopeasti tuotanto täysille on käyttää superlantaa, vettä, lantaa ja Sinin erikoislannoitetta aluksi pelloissa. Tämän lisäksi heti alussa joko 2 ylimääräistä tai yhden ylimääräisen satobonuksen (kuvassa) saa käsityötuoteilla Porkkana-omena chutney ja kurpitsamarmeladi

Älä toimita tehtävään yhtään puuvillaa ennen kuin olet saanut tuotettua tarpeeksi itselle viljelyä varten kaikilla käytössä olevilla peltoalueilla. Toimittamalla ensin tehtävään, hidastat omaa viljelyä aivan turhaan.

Trumpettipuita ei ole mikään kiire toimittaa, joten tarkkana näiden kanssa.

Tapahtuman faq/ukk-ketjussa ei turhaan lue:

Riippuen miten pitkään maltat mielesi, kasvaa taimi ja mitä kauemmin se kasvaa, sitä arvokkaampi siitä tulee.

Suosittelemme siis antamaan taimien kasvaa kukkavaiheeseen, vaikka ne voikin "kerätä" ihan missä tahansa vaiheessa sen istuttamisen jälkeen.

Kannattaa uskoa etukäteen, niin ei jää lopussa umpikujaan koko tehtävän kanssa.



Tutustu rauhassa ohjeisiin, tapahtuma kestää 10 vuorokautta eikä alussa hätäisistä toimituksista saa lisäpisteitä, mutta tapahtuman lopulla voi niistä tulla hankaluuksia.

Onnea tapahtumaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti