torstai 8. maaliskuuta 2012

Unkaritapahtuma alkaa perjantaina

Vihdoin se se varmistui, uusin maatapahtuma Unkari-aiheisena alkaa perjantaina 9. päivä. Ensimmäinen osa kestää keskiviikkoon 14. päivään asti.

Voit ennakoida tapahtumaa siten että laitat huomiseksi mahdollisimman paljon pajoja, korkeimman tason puita ja kasveja tai talleja valmistumaan. Näin saat heti tapahtuman alkuun kerättyä mahdollisimman paljon tapahtumaesineitä.
Tapahtuman kp- ja tp-kertoimet kannattaa kerätä täyteen tai mahdollisimman korkealle ennen kuin toimittaa yhtään tapahtumaesineitä (paprikaköynnös). Kp- ja tp-kertoimet täytetään tapahtumakasveilla, syreenillä ja kieloilla. Näitä tarvitset kumpaakin yhteensä 11 000 kappaletta.

Jos haluaa suorittaa tehtävän kokonaan, on tärkeää että kasvattaa nopeasti alussa mahdollisimman suuren määrän kasveja. Käytä alussa siis superlantaa, siniä, vettä ja tavallista lantaa. Sen jälkeen on hyvä jatkaa pienemmillä pelloilla ja tehosteilla. (Katso tarvittaessa mallia jutusta Vehnän tehotuotanto)

Tapahtumaesineitä (paprikaköynnös) tarvitaan yhteensä 800 kappaletta tehtävään. Koska tapahtuma on melko lyhyt, saattaa hyvällä ennakoinnilla olla suuri merkitys. Varsinkin hieman alempien tasojen pelaajille, joilla ei ole aivan kaikkia varoja ja keinoja viljelyn tehostamiseen ja nopeuttamiseen.

Suklaakastikkeella saa tässä tapahtumassa 10% lisänopeutuksen kasvuun.

Suklaakastikkeen käyttämisen merkiksi tulee sininen pilvi -tehoste, vastaavalla tavalla kuin superlannoitteessa tulee kellertävä pilvi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti