keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Uutiskooste

Uusia aloituspakkauksia on tullut tarjolle innokkaille pelaajille, jotka käyttävät peliin oikeaa rahaa. Kannattaa tarkistaa löytyykö näistä itselle sopivia tarjouksia.

Peli-ikkunan alalaidasta löytyy nyt varsinaisen pelin puolelta loki, joka oli jo jonkin aikaa Beta-testauksessa. Nyt on helppo tarkistaa muun muassa mitä tarkalleen tuli ostettua torilta tai mitä erikoisuuksia pelloista tarkalleen nousi. Myös naapurilahjat näkyy lokissa. Kellonajat eivät nähtävästi toimi vielä oikein mutta loki on jo varsin käyttökelpoinen.

Unkari juhlii -tapahtuma on käynnissä ensi viikolle asti. Kannattaa huomioida hyvä tehtävään tarvittavien tuotteiden kysyntä torilla. Kanoissa ja jäniksissä esimerkiksi on varsin kovia hintoja. Jäniksiä esimerkiksi myydään yli 400/kpl ainakin joillakin toreilla. Alkuvaiheessa tai alemmilla tasoilla olevilla pelaajilla ei varmastikaan ole kertynyt varastoon tehtävässä vaadittuja työkalumääriä. Jos tehtävää ei voi tai halua suorittaa, niin nyt on kuitenkin hyvä tilaisuus kerätä helppoa rahaa torilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti