maanantai 19. maaliskuuta 2012

Huhuja

Kuten jo aiemmin on Farmeramaa kertonut että Renzo on tulossa tässä kuussa käymään. Ainakin niin on luvattu hänen kiertuekalenterissa jo joitakin viikkoja sitten. Ilmeisesti aikataulu pitää edelleen.

Mutta mitä onkaan tuolla ylähyllyllä kuvassa? Näyttää kovin paljon taikapavulta, josta oli puhetta jo aikaisemmin. Taikapavulla pitäisi saada pääsyn uuteen laajennukseen, joka on ollut suunnitteilla peliin. 2000 ei kyllä ole kovin helposti saavutettavissa Renzon peleissä. Toisaalta kyseessä on laajennus, jolla on vain jonkinlaista käyttöä niille, jotka ovat ehtineet pitkälle pelissä.

Tässä vielä jo aiemmin julkaistu kuva tuosta taikapavun laajennuksesta.

Kukkakauppa on esiintynyt usein viimeaikoina huhuissa. Mutta missä on vinkit ja huhut siitä toisesta uutuudesta? Bigpointin tiedote kertoi jokin aika sitten "Päätämme pian, mitkä kaksi ammattia tulee seuraavaksi". Mahtaisiko olla niin että uusia ammatteja tulee kaksi kerralla sen vuoksi että taas toinen näistä on otettavissa käyttöön vain rahalla, hintaan 1,99€.

Osta itselle uusi käsityöammatti.

Joissakin piireissä puhutaan jo seuraavasta uudesta jalostuseläimestä, joka olisi mehiläinen. Tästä ei kyllä nähtävästi ole saatu minkäänlaista virallista vinkkiä. Ja tuskin kuitenkaan aivan pian jalostussikojen perään uusi jalostussarja tulee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti