sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Tulossa

Uutta puuhasteltavaa on tulossa taas. Mitä olisikaan uusi tapahtuma ilman kukkia? Mitähän saadaan aikaan pullosta suklaakastiketta, paprikasta ja parista uudesta kukasta?


Jalostuslepakot kiikarissa? Maaliskuussa täysikuu osuu seuraavalla viikolla torstaille 8. päivä. Joidenkin huhujen mukaan tällä kertaa täydenkuun tapahtuma saattaa siirtyä hieman, tai voi olla luvassa että samaan aikaan on toinenkin tapahtuma.

Huomaa myös että seuraavalle viikolle on luvassa myös normaalia pidempi suunniteltu huoltokatko tiistaina 6.3. noin kello 01:01 - 07:00. (Huomaa, että tämä tapahtuu siis yöllä)

Mahtaako seuraava tapahtuma olla niin iso, että siihen tarvitaan oikein perinpohjaista valmistelua...

Jalostussiat ovat tulossa. Ainakin joillakin toreilla on taas aika edullisia sikoja tarjolla hetkellisen hinnannousun jälkeen. Hintojen nousua taas odotettavissa kun nämä uudet jalostuseläimet pääsevät peliin.

Uusittuja sika-aiheisia grafiikoita myös luvassa. 



Ja vielä viimeisenä pari kuvaa suunnitelmasta, jolla laajennetaan Viherpuistoa. Tällä kertaa ei suoraan tule lisätilaa Viherpuistoon, vaan uusi ominaisuus on saavutettavissa taikakasvilla. Tämän uutuuden pitäisi olla pelissä myös aika pian.

Mitä tarvitaan taikakasvin saamiseen, tähtösiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti