torstai 15. maaliskuuta 2012

Jalostussika tulossa pian

Erittäin söpöt uudet siat ovat matkalla Farmeramaan. Koska ne saapuvat?
Farmeraman Facebook-sivulle tuli juuri sika-aiheinen päivitys. Myös Farmeraman Twitter-sivulla on sama kuva ja aiheeseen liittyvä teksti juuri julkaistu. Useilla toreilla ei ole enää kohtuuhintaisia sikoja tarjolla tämän jälkeen. Onneksi kuitenkin Farmeramaa-sivuston seuraajat on jo muutaman viikon keränneet edullisia sikoja omaan talteen.

Jos vielä on tarvetta sioille, kannattaa tarkkailla hintoja. Jos uudet jalostussiat tulevat vasta ensi viikolla tai jopa maaliskuun viimeisellä viikolla (fanisivustojen aiemman tiedotteen mukaan uumoiltiin saapuvaksi tässä kuussa), hinnat saattavat jopa ehtiä vielä laskea tämän päivän rynnistyksen jälkeen. Sikojen tuotantoaika on kuitenkin varsin pitkä verrattuna esimerkiksi kanoihin, joten jatkossa sikojen hinnat saattavat vakiintua aikaisempaa korkeammalle tasolle.

Tulossa myös kaksi uutta tehtävää maatalousyhdistykseen:
Tryffeli-tehtävä
Jalostussikatehtävä
Myös tryffelit hupenivat monilta toreilta ja hinnat ovat nousussa tällä tuotteella.

Tässä vielä hauska konekäännös tryffelitehtävästä:

Tryffelin haistaminen

1) joukossa siat ovat yksimielisiä: Riittää hernekeittoa ja salaattia. Tryffelit on löydettävä - mutta nopeasti!
2) kasvissyöjä grilli Diavolo syttyi sileä mutta jotkut tryffelit liikaa teidän varastossa. Karjan kitistä. Hankkimaan!
3) kanoja tuntuu kuin jalkapalloa. Pallot on tehty, mutta olet tuumaa tryffeli on runsaasti, mutta Sinua raivosta!
4) kanit pelata Yatzy. Kun tryffelit. Pelannut kaiken. Kuka mokasi? Ja taas täytyy saada uutta tryffeli ...
5) suuren tilauksen? Voit avata kirjekuoren ja ennakointi. Pyydetty: Tryffelit ... huokaus kaikuu läpi saliin. Ironista tryffelit? Sinä paheksua. Ja Kollimäärä.
6) Latosi oli täynnä jälleen, sillä päivä helligten jotkut ufot ovat lennettyä ja sieppaa teidän tryffelit. Olet lähellä epätoivoon.
7) muutaman oman maitomainen lehmät ovat kehittäneet erittäin tehokkaan uuden polttoaineen lunar tehtäviin. Perusta: tryffelit. Rakettien laukaisun jälkeen navettaasi on taas tyhjä.
8) uusien polttoaineiden, kuten lentävät siat varsin eriskummallista. Täytetään aseet ja on innostunut laaja kehityskaari. Tyhjä lato.
9) villisiat ovat sympatiani minisikoja. Ovat niin pienet, kasvu olisi varmasti sinne. Niinpä päätimme vain ruokkia niitä. Lempiruoka: tryffeleitä. Jaat mutina nuhteet.
10) Tryffelit ovat suuremmat kuin tällä kertaa kultaa. Onko kultainen possu pankit, jotka ovat aivan oikeassa. Sen sijaan täytä laaksot lähtö nyt tryffeleitä.

Tietoa ja vinkkejä näistä uutuuksista tulee siiheen tahtiin, että näinköhän tässä on jo viikonlopuksi uutta puuhasteltavaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti