keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Uudet tehtävät saapuivat

Tällä kertaa tuli peliin mukava yllätys hieman pidemmälle ehtineille. Maatalousyhdistykseen tuli kaksi uutta pysyvää tehtävää, Teemabileet ja Maalaismeininkiä.

Maalaismeininki alkaa Bahamaraman tasolla 3 ja viimeisen tason timanttitehtävä vaatii Bahamaraman tasoksi 27. Palkintoina on tarjolla muun muassa tuohiseteleitä, superlannoitetta, XL-työkalupakkeja ja maatalousapua pisteiden ja rahan lisäksi.

Teemabileet taas keskittyy tavallisen maatilan puolelle. Tehtävä vaatii aloittamiseen tason 62 ja viimeisen tehtävän suorittamiseen vaaditaan taso 89. Vihdoinkin on siis käyttöä niille pitkään torilla huippuhalvalla myydyille ylemmän tason kasveillekin. Aivan hyviä palkintoja on tässäkin tehtävässä tarjolla, muun muassa tuohiseteleitä ja isoimpia työkalupakkeja.

Huomioi näissä uusissa tehtävissä monien vaadittujen kasvien ja tuotteiden hinnat ovat ainakin aluksi nousseet jopa moninkertaisiksi. Nyt on hyvä mahdollisuus tienata paljon rahaa torilla. Tuotteitahan voi sitten rauhassa kasvatella itse ilmaiseksi tai ostaa hieman myöhemmin paljon halvemmalla kun alkuryntäys jonkin verran laantuu. Mikään kiirehän näitä tehtäviä ei ole tehdä, koska ne niissä ei ole mitään aikarajaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti