perjantai 17. helmikuuta 2012

Uudet riimut saapuivat

Uudet riimut, joiden piti saapua jo muutamaankin kertaan aiemmin, ovat vihdoin saapuneet peliin tänään. Ensimmäinen uusi riimu on nimeltään pajamestari. Sillä saa 10% nopeutuksen pajoihin. Huomaa että tämä riimu täytyy lunastaa ennen kuin voi lunastaa toisen uutuusriimun, koska ne on sijoitettu viisauden puun oksaan peräkkäin. Tämän riimun hinta on 60 tähtöstä.

Pajamestarin nopeutus tulee siis rakennuksiin, jotka on tehty kaupungin pajassa kuten kuvan kanatarha. (Muita ovat esimerkiksi keritsijän tupa, guanon kerryttämö, majavan saha ja mehiläistarha.)

Toinen uutuusriimu on nimeltään elävä legenda. Sen hinta on huimat 300 tähtöstä.

Tämä riimu tuo palkintopystien tehon kaikille pelloille, eikä vain sille pellolle jolla pysti sattuu olemaan. Tämä poistaa siis pystien siirtelytarpeen kokonaan pois. Pystejä siirtämällä voi varmistaa parhaan mahdollisen todennäköisyyden satojen korjuun yhteydessä pelloista nouseville (tapahtuma)esineille.

Huomaa riimun lukemisesta: tarvitset ensin Pajamestaririimun luetuksi. Sen jälkeen tarvitset 300 tähtöstä. Tämän jälkeen palkintopystien tulee olla varastossa, ei siis käytössä jollain pelin peltoalueella tai puistossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti