maanantai 6. helmikuuta 2012

Uutiskooste

Täydenkuun tapahtuma Valon ja varjon yö tulee odotetusti huomenna noin kello 16:00. Tarkkaile tapahtumakelloa ja pidä silmällä foorumin tiedotteita viimehetken muutosten varalta.

Uudet riimut on pitkään olleet tulossa. Tuoreissa huhuissa odotellaan niitä pian saapuvaksi. Tosin kuulemma taas jotain viimehetken viivästystä tuli tielle. Mahdollisesti viikon sisällä kuulemme tästä jotain uutta. Tähtien keräämistä kannattaa jatkaa, varmasti jossain vaiheessa niille kyllä löytyy hyvää käyttöä.

Kameli ei siis ollut se viimeisin odotettu uutuuseläin vaan peliin tuli uusimpana lisäyksenä pöllö, joka myös mainittiin samaisessa jutussa, jossa oli kamelista puhetta. Jonkinlainen varmistus on myös saatu siitä että vaikka kameliaiheisia grafiikoita on ollut esillä, tällä hetkellä ei ole suunnitelmia kuitenkaan tuoda sitä peliin.

Muutoksia tai uudistuksia on tulossa joihinkin pelin perusominaisuuksiin. Näistä saattaa olla hyödyllistä antaa palautetta. Ainakin tähän mennessä monet eivät ole pitäneet esimerkiksi suunnitellusta kylvöikkunasta.  Katso ja anna palautetta foorumilla keskustelussa: Uusikylvö-ikkuna (manuaali ja pikakylvö) palaute.

Uusia koristeita on tulossa taloustarvikekauppaan myyntiin. Näiden uusien aitojen pitäisi ilmestyä peliin jo huomenna. Ainakin 7 erilaista aitaa pitäisi olla luvassa, osa on ostettavissa turvepenneilläkin.

Ja edelleen ystävänpäivän tapahtuma on tulossa, eikä sitä tarvitse enää pitkään odotella. Yllä näyttää olevan tapahtuman palkintotarra, joka on haisunäätä. Toivottavasti pelloista nousee tarpeeksi hyvää tuoksua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti