keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Ystävänpäivätapahtuma alkoi

Tapahtuma pääsi alkamaan, mutta harmittavan ongelman kanssa. Tapahtumakukkien saldo näyttää edelleen nollaa. Ilmeisesti tämä koskee suurta osaa pelaajista. Ystävänpäivätapahtuma löytyy kuitenkin kaupungista ja kölninvesiä kertyy korjatusta sadosta.

Ennakointi kannatti tällä kertaa. Pienellä vaivalla kertyi heti tapahtuman alkuhetkille noin 70 kölninvettä. Tämähän tarkoittaa sitä että jatkossa jokaista tapahtumapäivää kohti tarvitsee 10 tapahtumaesinettä vähemmän. Pääpellolta valmistuu myös kohtapuoliin kummitussatoa, joten niistäkin pitäisi saada tapahtumaesineitä.

Info-ikkuna tarjoaa apua tehtävään. Huomaa, että näitä koreja voi osaa vain yhden pelaajaa kohti. Lisäksi kannattaa huomioida, että kaupasta saa kölninvettä isommissa erissä halvemmalla kuin tehtäväikkunasta ostamalla.

Koko tehtävän läpi pääsemiseen tarvitaan siis 100 kölninvettä vuorokaudessa ja 2000 kumpaakin tapahtumaruusua vuorokaudessa. Yhteensä 700 kölninvettä ja 14000 kumpaakin ruusua. (ennakkotieto korjattu edellisessä jutussa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti