tiistai 17. tammikuuta 2012

Syntymäpäivät alkaa torstaina

Odotetusti ja aikaisempien juttujen mukaisesti syntymäpäivätapahtuma alkaa torstaina 19. päivä.

Virallisesta tiedotteesta lainaus:
Buffetin ja bändin pitäisi olla koossa 25. tammikuuta mennessä, sillä silloin saamme aivan erityisiä vieraita pistämään jalalla, kaviolla, sorkalla tai tassulla koreasti...
Useammassakin paikassa on esitetty tietoa, että Late lammas ystävineen olisi tulossa juhlistamaan syntymäpäivää. Lammasaiheisia syntymäpäiväkuvia on jo julkaistu joillakin fanisivustoilla.


Odotetusti on myös kakut vahvasti tapahtumassa mukana. Tässä konekäännöstä:

      Lahjat naapurit?
  • Mikä kerma siivu: Tämä siivu kakkua kermalla tuo 500 kaloria rasvaa kylkiluiden päälle. Ja voit maistaa, hmmm, namia!
  • Mutta pyydän, kermavaahtoa! Tämä suuri pala kakkua 800 kaloria aika vahva. Mutta juuri oikea asia kakku taistella!
  • Kun 1100 kaloria on pieni kakku on todellinen tappaja joitakin ylimääräisiä kaloreita. Hanki se!
  • Mitä kahvia kakku ilman juorut? Tämä kakku laittaa 1500 kaloria kylkiluiden päälle, joten olisi parempi jakaa rakkaita ystäviä.
  • Vau, kermakakku parhaimmillaan! Uskomattomat 1900 kaloria: eivätkä näin levinnyt lantion, sinun pitäisi nopeasti koko klaanin kutsua kahville ja kakku.
Huomaa että jos tapahtumakakkuja nousee vain tapahtumakukista, ei ennakointi auta. Jos kuitenkin haluaa varmistaa ennakoinnin, pitkäaikaisia kasveja ja pajoja kannattaa laittaa valmistumaan siten että sadot on korjattavissa aikaisin torstaina. Tapahtuman tarkka alkuaika on aina ollut hieman epävarmaa, todennäköisesti kuitenkin kello 11 - 16 välisenä aikana. Foorumin tiedotteita kannattaa tarkkailla jo keskiviikkona, jos haluaa lisätietoa tapahtuman alkamisesta.


Begonia ja ristikki ovat siis tämän tapahtuman kasvit. Jos tarvittavat määrät ovat suuria, kannattaa muistaa tehoviljelyn menetelmä, joka esiteltiin vehnän tehotuotanto -jutussa.

Ja tässä vielä lopuksi uudestaan kaupungin syntymäpäivän loistoa. (Kuvan saa isommaksi klikkaamalla.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti