keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Syntymäpäivään valmistautuminen

Huomaa, että [FAQ] Farmeraman 2. syntymäpäivä-tapahtuma on julkaistu jo foorumilla. Tästä löytyy jokseenkin tarkat tiedot tapahtumasta. Huomaa ainakin seuraavat:

  • Tapahtuma alkaa 19.1.2012 siinä kello 15 aikoihin ja kestää 25.1.2012 asti.

  • Löydät tapahtumaesineitä: torvia ja kakkuja, kun keräät satoa pelloiltasi, eläinsuojista ja puistasi kaikilta viljelyalueilta. Tämän perusteella ennakointi on siis mahdollista, varmista että heti tapahtuman alussa on paljon satoa valmiina korjattavaksi.
  •  Tapahtumakasvien kasvuaika on 3 tuntia. Niitä voi viljellä myös Bahamalla.

  • Tapahtuman alussa jokainen pelaaja saa 10 siementä molempia tapahtumakasveja. Kasvatuksen alussa kannattaa siis käyttää superlannoitetta, siniä, vettä ja lantaa, jotta pääsee nopeasti alkuun kasvatuksessa. Näin ei aika lopu kesken tapahtuman loppupuolella.

Lisäksi tapahtumasta saa uskollisuuspaketin tarran lisäksi, jos saa koko tapahtuman suoritetuksi. Palkinto on varsin mukava ja määrät lasketaan sen mukaan kuinka kauan on ollut pelissä mukana. Jos olet ollut pelissä mukana vähintään 50 vuorokautta saat pienimmän paketin. Suurimman paketin saa, jos on ollut pelissä yli 600 vuorokautta.

Uskollisuuspaketti:
50 - 150 superlannoitetta
20 - 60 voimarehua
5 000 - 15 000 tuohipenniä
15 000 - 45 000 kokemuspistettä
5 - 15 tähtöstä
1 - 3 munapuuta
Jos oletetaan että normaalilla viljelyllä saa tarpeeksi noita tapahtumaesineitä pelloista, ainoaksi asiaksi jää huolehtia että ehtii kasvattaa tarpeeksi tapahtuman begoniaa ja ristikkiä. Katso tarvittaessa vehnän tehotuotanto, jossa kerrotaan miten saa viljeltyä kasveja nopeasti. Vehnän tilalle tietysti nuo begonia ja ristikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti