keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Uudenvuoden tapahtuma

Kuvan kasvi on siis onnenapila, joka on osassa tätä tapahtumaa.

Jonkinlaisia tietoja on jo tyrkyllä mitä tuleman pitää.


Alla konekäännöksestä tehty tapahtuman kuvaus. Sieltä täältä saa vinkkiä mitä tuotteita tai kasveja mahdollisesti tapahtumassa tarvitaan. Ainakin maito, omenat, hunaja, maissi, sienet mainitaan.


Illallinen

1) Hyvästi 2011. Tervetuloa 2012! Uusi vuosi on tulossa ja seremonia on valmis. Toivottavasti olet kutsunut ystäväsi ja he ovat valmiita valmistelemaan parhaat bileet maailmassa!
Markkinoilla sinulle on kerrottu, että se on yhteinen antaa apila pois. Ystävällinen myyjä käsiä pienen paketin siemeniä.
Nyt pitää kerätä paljon se. Lopuksi jokainen vieras sai siitä jotain.

2) Hienoa, nyt kuivataan apilat ja alkaa valmistelu festivaali. Tietenkin meidän on valmistauduttava raclette (täysrasvainen lehmänmaidosta tehty juusto). Ensinnäkin meidän pitäisi tehdä pöydän koristeet ja laittaa muutamia kivoja kukkia pöydälle.

3) Kun kattaukseen loistaa kirkkaita värejä, meidän pitäisi hoitaa perinteisen raclette. Tämän annamme asiakkaille ateria juustoa ja sieniä, he voivat valmistautua pienissä pannuja. Maissia tarjottavaksi. Kerää tarpeeksi tuottamaan juustoa maitoa. Tarvitsemme myös säkillinen sieniä ja maissia meidän pitäisi saada nopeasti pelloilta.

4) No sitten, vieraat voivat nauttia siitä. Mutta juhla ei ole vain ruokaa. Joten meidän tulee huolehtia pelejä.
Kuka ei tunne kuuluisaa tinan valamista. Mutta miten saamme johtaa sitä. Toivotaan vain kasvi joitakin Plumbago. Joten meidän pitäisi saada tarpeeksi.

5) Kun olemme valmiita pääruoka ja pieni väli peli, meidän pitäisi murehtia hieman jälkiruoka.

6) Kaunis uudenvuoden perinne on pulahtaa omenat hunajaan ja sitten syödä ne. Ne ovat symboleja sulostuttamaan uutta vuotta.
Parhaiten palvelevat omenat kuin alkupaloja tinan valamista.

7) Nyt meidän täytyy vain musiikkia. Olet siistittävä lato jo, joten voit tanssia, silti bändi puuttuu. Meidän pitäisi järjestää jotkut bändin jäsenet.
Silmäys maatilan eläimiä ja testata niiden musiikillisia valmiuksia.

8) Juhlan valmisteet ovat lähes valmiit. Olemme musiikkia mutta silti tanssilattia. Meidän pitäisi heittää kukkia maassa.
Se tekee parempaa tanssia pehmeällä alustalla.

9) Katsomassa ilotulitusta, me parempi mennä ulos. Kun pääsemme takaisin kotiin meidän pitäisi lämmetä. On mukava kuumaa juomaa ja halata meidän pehmeä nippu villaa.

10) Lopussa seremonia, meidän on vielä siistinä ja puhtaana. Parasta etsimme apua. Onhan maatilan töissä uutena vuotena on vähintään yhtä hyvä ja onnistunut kuin menneenäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti