keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Joulutapahtuma reki kuntoon päättyy

Tämän vuoden joulutapahtuma on päättymässä huomenna iltapäivällä. Vielä voi kerätä arvokkaita lumihiutaleita ja tuottaa tapahtumakasveja tai sitten vaikka jo valmistautua perjantaina tulevaan uudenvuoden tapahtumaan.

Tällä kertaa oli palkintoina runsaasti koriste-esineitä, joista osa tuottaa pisteitä ja osa tuohipennejä. Lisäksi jokaisesta osasta sai 3 tähteä.

Tapahtuman erikoiskasveja piti kasvattaa 8000 kutakin. Tehtävä oli varsin helppo aktiiviselle pelaajalle. Vaikka koko tapahtuma-aikaa ei käyttänytkään hyväksi, kasveja kertyi helposti tuhansia ylimääräisiä, jopa kymmeniä tuhansia.

Erityistä tällä kertaa tapahtumassa oli, että lumihiutaleet kertyivät vain tapahtumakasveista. Toinen erikoisuus aikasempiin tapahtumiin verrattuna oli myös se että lyhyemmän tuotantoajan lumikelloista tuli huomattavasti enemmän lumihiutaleita verrattuna pidemmän tuotantoajan kuurankukkiin. Keskittymällä lumikellojen kasvattamiseen saattoi myös lumihiutaleita kertyä tuhansia ylimääräisiä. Nämä antavat tapahtuman loputtua mukavan lisän sillä ne muutetaan kokemuspisteiksi ja turvepenneiksi, 20kp ja 20tp per hiutale. Esimerkiksi 5000 ylimääräistä hiutaletta tuottaa mukavat 100 000 pistettä ja 100 000 tuohipenniä.

Mainitut erikoisuudet vaikuttivat ainakin seuraavasti: tapahtumaan ei voinut ennakoida kuten aiemmin laittamalla pitkäaikaisia kasveja valmiiksi jo ennen tapahtuman alkua. Tavallaan tämä on hyvä muutos, joka saattaa olla mukana myös seuraavissa tapahtumissa. Näin tapahtuman pelaamista ei tarvitse aloittaa yli vuorokautta etukäteen.


Monille tavoiteltu palkinto tapahtumassa oli poromökki, lemmikkiporon koti. Tämän sai kun teki kaikki tapahtuman osat. Pelissä varsin arvokkaita tähtiä lemmikkiporo tuottaa yhden viikossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti