maanantai 19. joulukuuta 2011

Lemmikkiporo ja joulutapahtuman vinkit

Tässä vielä erikseen asia, joka mainittiin edellisen jutun lopuksi ohi mennen. Lemmikkiporo tuli siis uutuutena peliin käynnissä olevan joulutapahtuman palkintona. Jos saat kaikki tapahtuman osiot tehtyä valmiiksi, poro on sinun.

Jos tähdet on pelissä vähissä, niin kannattaa huomioida mitä tämä poro saa aikaiseksi kuoriuduttuaan. Viikon välein saa yhden tähden. Tämä on mukava helpotus, koska monet tehtävät, joista saa tähtiä palkinnoksi ovat varsin työläitä suorittaa. Uusia jo luvattuja riimujakin pitäisi peliin tulla lähiaikoina, joten tähdille on menekkiä kyllä.

Saattaa olla että myöhemmin tulee muitakin tapoja hankkia tämä lemmikki. Lemmikkivariksen tai -pöllönhän voi esimerkiksi hankkia myös Taloustarvikekaupasta. Lemmikkilohikäärmeen taas voi voittaa markkinapelistä.


Vinkit joulutehtävän kasvien tuottamiseen ja kuinka poro saavutetaan:
1. Käytä mukavuuspeltoja ja superlannoitetta esimerkiksi yön aikana tai kun muuten et ole pelissä usein. (sekä tietysti vettä ja tavallista lantaa myös)

2. Muista reseptit: Ananasleivos lisää Bahaman satoa 25%, porkkana-omenachutney lisää +2 satoa per pelto (käytä pieniä peltoja lisä tehoon), kurpitsamarmeladi +1 satoa per pelto, todella tiukan paikan tullen joulupitko stollen antaa lisänopeutusta superlannoiteeseen.

3. Sijoita peltoja joka paikkaan, poista puut ja eläintallit varastoon odottamaan vuoroaan. Käytä pieniä peltoja reseptien kanssa.

4. Tarkista jo etukäteen mahdollisuus ostaa puuttuvia kasveja/lumihiutaleita kaupasta. Varsinkin jos vain muutamia hiutaleita jää uupumaan, ei loppujen ostaminen tule kalliiksi.

Huomaa myös talvikori, jossa on 50 kutakin tapahtumakasvia ja superlannoitetta sekä 25 lumihiutaletta.

5. Huomioi, kuurankukka (jääkukka) ei jää tapahtuman jälkeen peliin. Tätä tapahtumakasvia ei siis kannata juurikaan ylimääräisiä kappaleita viljellä. Lumikello ja talvijasmiini sen sijaan jää peliin tapahtuman jälkeen, niiden ylimääräisestä viljelystä voi olla jopa huomattavaa hyötyä, jos niiden uudet arvot tapahtuman jälkeen muuttuvat esimerkiksi niin että niiden uudet kasvatusajat ovat huomattavasti pidemmät.

6. Tapahtumakasveja tarvitset 8000 kutakin ja lumihiutaleita 1300 yhteensä. Tarkista vaikkapa lauantaina tapahtuman puolessa välissä onko varastossa vähintään 4000 jokaista kasvia ja 650 lumihiutaletta. Tarvitseeko tahtia kiristää vai näyttääkö tavoite täyttyvän helposti?



7. Työkalutehtävään vaaditut 35000 arvoiset toimitukset voi tuntua suurilta. Tarkista kuitenkin onko varastoon kertynyt ylimääräisiä vaihtoarvoltaan suuria esineitä. Esimerkiksi höyhenpoimuri, puuvasarat ja mehiläiskuningatar ovat arvoltaan sellaisia, että niitä ei kovin montaa tarvitse summan täyttämiseen. Nauloilla ja puilla summaa ei ole mielekästä yrittää saada kootuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti