tiistai 29. marraskuuta 2011

Romania kansallispäivä

Aivan kuten tässä Farmeramaa-sivustossa jo 20. päivä marraskuuta kerrottiin uusi maatapahtuma -jutussa, Romanian kansallispäivän 1.12. kunniaksi on tulossa uusi maatapahtuma. Tapahtuma on varmistettu kestäväksi 1. - 5. päivä joulukuuta.

Ja tässä lähes suoraan aiemmasta jutusta:
Tapahtuman yhteydessä peliin on tulossa kaksi uutta kasvia. Kukkakaali ja matarat. Alustavien tietojen mukaan tämä on samantyylinen kuin Puolan tapahtuma, joten suuria ennakkovalmisteluja ei ole tarpeen tehdä. Tietysti latoon on aina hyvä kerätä riittävä määrä pohjavarastoa, josta voi tapahtumaan toimittaa kasveja ja eläimiä.


Lisäksi vielä: Jotta saa nopeasti uusien kasvien tuottomäärän riittäväksi, kannattaa ensimmäiset erät tuottaa käyttäen kaikkia mahdollisia nopeuttajia ja tehosteita. Muista siis: superlannoite, lanta, vesi, sinin erikoislannoite sekä käsityötuotteet kuten kurpitsamarmeladi (+1 pelloista) ja porkkana-omenachutney (+2 pelloista). Kun saa tapahtumakasvit nopeasti riittäviin määriin, voi sitten rauhassa tuottaa myös muita tapahtumatuotteita, ellei niitä satu olemaan riittävästi varastossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti