tiistai 1. marraskuuta 2011

Halloween päättyi

Kaupunki tapahtuman aikana
Halloween-tapahtuma päättyi odotetusti. Tässä muutamia kuvia muistoksi ja muutama miete ja vinkki uusien vastaavien tapahtumien varalle.

Peltomaa viljelty luupuita täyteen
Kuinka saa paljon tapahtuman erikoistuotteita nousemaan pelloista? Valitsemalla pitkäkestoisia kasveja, mutta myös pellon koolla on iso merkitys. Moni ei välttämättä huomaa kokeilla tätä, mutta huomaa ero: peltomaalle mahtuu esimerkiksi 43 isoa peltoa, mutta lähes 100 keskikokoista peltoa. Vaikka kaikki isot pellot nostaisivat erikoistuotteen (limamuisku tässä tapauksessa), se tekee vain alle puolet vuorokauden tavoitteesta, joka oli siis tasan 100.

Keskikokoisista sen sijaan saimme jopa noin 80 - 90 pelkästään yhdestä viljelystä. Huomaa että nyt on jo uusi Kissa-tapahtuma tulossa, jossa tämä etu kannattaa huomioida. Laita jo ennakkoon pitkäaikaisimmat kasvit valmistumaan, jotta ne on kerättävissä heti tapahtuman alettua. Näin saat hyvän etumatkan tapahtumassa. Käytännössä pidennät tapahtumaa lähes yhdellä vuorokaudella, kun esimerkiksi artisokan viljelysaika on lähes 18 tuntia. Ja kun laitat kylvöt hyvissä ajoin, ei tietenkään tarvitse tuhlata superlannoitteita, tai huolehtia että mistä saa satamäärin lantaa peltoihin.

Tapahtumakello poistui jo tapahtuman loputtua
Koska tapahtuman erikoiskasvia luupuuta tarvitaan myös yhdistyksen Bracula-tehtävässä, kannatti juuri ennen tapahtuman loppua viljellä peltomaa sitä täyteen. Ja nyt kuvan valmiit luupuut voi korjata odottamaan seuraavia täydenkuun tapahtumia tai toimittaa Bracula-tehtävään, kaikessa rauhassa tuntikausia jo Halloween-tapahtuman päätyttyä.

Ja sitten vaan nauttimaan vielä erikoisesta lepakoiden jalostuksesta, jos koko tapahtuman tehtävä tuli suoritettua loppuun asti. Jatkossa on luvattu lepakoiden jalostusta avattavaksi täydenkuun tapahtumasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti