sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Tapahtuma: Kultaiset tammenterhot

Joko tuli sadonkorjuujuhla tehtyä loppuun? Huomenna maanantaina tulee uusi minitapahtuma, jossa tarvitaan kultaisia tammenterhoja. Huomaa vaikka et olisi vielä saanut sadonkorjuujuhlaa loppuun, niin nyt on maltti valttia. Säästä tammenterhot siihen asti kunnes uusi minitapahtuma tulee peliin. Tarkista sitten onko siellä mahdollisesti parempia tai mielenkiintoisempia palkintoja tyrkyllä. Valitse sitten kumpaan tapahtumaan kannattaa loppuja kultaisia tammenterhoja laittaa. Latoon niitä tuskin kannattaa jättää, sillä tapahtumien jälkeen niistä saa vain 20 tp + 20 kp kappaleelta.

Huomaa myös, että sadonkorjuujuhlaan kelpaa myös kasvit. Näin ei välttämättä ole huomisessa minitapahtumassa. Jo senkin vuoksi kannattaa odottaa ennen uusien terhojen toimittamista.

Kasvien toimittamisesta voi myös huomioida, että useissa tapauksissa esimerkiksi omia omenoita ei kannata tapahtumaan toimittaa. Sen sijaan omenat kannattaa myydä torilla ja niistä saaduilla rahoilla ostaa manteleita, jotka toimittaa tapahtumaan. Huomaa, että omenoista saa vain 60 pistettä, mutta manteleista saa tapahtumassa 160 pistettä vaikka molempien hinta torilla on jokseenkin sama (huomioi hintojen vaihtelu). Vaihtamalla omenan manteliin saa siis noin 2,7 kertaa enemmän pisteitä, vaikka rahaa ei lopulta kulu yhtään. Hyvällä tuurilla manteleita saa jopa reilusti omenoita halvemmalla.

Jos mantelit ei vielä kuulu tasosi mukaiseen valikoimaan, tarkista muista käytössäsi olevista "arvokkaimmista" kasveista torihintoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti