torstai 27. lokakuuta 2011

Halloween tapahtuma

Aivan piakkoin pitäisi Halloween 2011 -tapahtuma alkaa. Huomaa, että kaikki kauhutalon 4 tehtävää täytyy tehdä, jotta lepakkojen jalostuksen saa käyttöönsä.

Kannattaa myös huomioida että tehtävään tarvitaan uutuuksien lisäksi 3000 luupuuta. Yhteensä siis 7500 peltotuotetta ja 500 pelloista nousevia limakarkkeja lisäksi. Mukavuuspellot on varmasti hyvä ottaa käyttöön tässä tehtävässsä. Niiden avulla vettä, lantaa ja superlannoitetta kuluu vähemmän ja pelin parissa ei tarvitse olla ihan jatkuvasti. Ilman extroja luupuut kypsyy mukavuuspelloissa 8 tuntia, joka takaa rauhaisat yöunet ja hyvän sadon aamuksi valmiiksi.

Mukavan helpotuksen tehtävässä saa ne, jotka ovat olleet kaukaa viisaita ja säästäneet latoon hyvän määrän luupuita aiemmissa täydenkuun tapahtumissa.

Onnea tapahtumaan!

Päivitys:

Nyt tapahtuma on pelissä, vaikka jotkin grafiikat ja käännökset puuttuvatkin. Tapahtumaan tarvittavia tuotteita voi viljellä vain peltomaalla (pääpelto) ja yllä olevaan tapahtumaikkunaan pääsee kaupungilta, vaikka aukiolla ei aivan heti ainakaan mitään grafiikkaa olekaan. Klikkaus pyöreään aukioon toimii kuitenkin.

Näin lähti tapahtuma hyvin alkuun. Silmäpensaat ja kärpäsloukut vasemmassa yläkulmassa superilla, vedellä ja lannoitteella nopeutettuna. Kuvan ottamisen jälkeen vielä siniä lisätty lihottamaan satoa. Koko loppualue istutettu luupuita. Osaan luupuita myös superia, että saadaan tilaa uusille Silmäpensaille ja kärpäsloukoille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti