perjantai 7. lokakuuta 2011

Ranska-viikot alkoi

Ranska-aiheinen tapahtuma alkoi juuri hetki sitten. Kaupungilla on yhdistyksen edustalla tapahtuman ranskalainen kahvila.

Vaikka tapahtuman nimi on pelissä Ranska-viikot, onneksi tapahtuma ei sentään oikeasti viikkoja kestä.

Tapahtuma kestää 216 tuntia, eli 9 vuorokautta. Peliaikaa on siis viikonloppu ja koko seuraava viikko. Pelikellosta voi myös helposti seurata omaa edistymistä. Kun kellossa on esimerkiksi noin 108 tuntia jäljellä, on tapahtuma puolessa välissä. Siitä on helppo arvioida riittääkö tahti loppuun asti vai pitääkö kiristää tahtia, tai mahdollisesti ostaa lisää hajuvettä taloustarvikekaupasta.

Hajuvettä saa kaupasta 1, 30, 150 tai 300 erissä. Mitä isompi erä, sitä halvemmaksi tulee ostos per pullo.


Huomaa, että samaan tapaan kuin aiemmissa tämän tyylisissä tapahtumissa, kannattaa piste- ja rahakertoimet tehdä ensin mahdollisimman pitkälle ja vasta sitten toimittaa erikoistuotteet (hajuvesi). Näin saat jokaisesta toimitetusta hajuvesipullosta mahdollisimman suuren korvauksen.



Palkintolistassa näkyy yksittäisten palkintojen ominaisuudet, kun laittaa hiiren kohdistimen palkinnon päälle.

Pääpalkintona on 10 tähtöstä ja Eiffel-torni, joka tuottaa huisat 355 pistettä. Kelpaa varmasti pidemmällekin ehtineelle pelaajalle.

Vaikka varsinkin alemmilla tasoilla oleville pelaajille saattaa olla lähes mahdotonta päästä tapahtuman läpi, ei kannata masentua, sillä tapahtumasta hyötyy jokainen pelaaja.

Ja vielä lopuksi: täydenkuun tapahtuman (valon ja varjon yö) ystävät peukut pystyyn että jännitystä ja kauhistelua on luvassa aivan pian tämän tapahtuman jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti