torstai 22. joulukuuta 2011

Uudenvuoden 2012 tapahtuma

Näkymä vuodenvaihteeseen alkaa jo kirkastua. Uudenvuodentapahtuma alkaa näillä näkymin 30.12.2011 ja päättyy 6.1.2012. Tämä tapahtuma olisi siis viikon mittainen.

Tapahtuman aihe on siis juhlaillallinen kuten aiemmin on huhuttu. Tapahtumassa on palkintona juhlapöytä, johon saa 4 päivitystä. Kuvassa alkaen vasemmalta ylhäältä peruspöytä ja sitä seuraa päivitykset..


Tapahtumassa on kaksi erityistä tapahtumakasvia.
Mahdollisesti suomeksi Onnenapila ja lyijykukka (plumbago)
Kiitos tunnistuksesta IpsiDei :)


Ja edelleen: Aikaisemmassa uudenvuoden tapahtuma -jutussa oli jo jonkin aikaa sitten vinkkiä tapahtumaan tarvittavista muista kasveista ja tuotteista yllä olevien tapahtumakasvien lisäksi.

Ainakin (lehmän)maito, omenat, hunaja, maissi ja sienet mainittiin siis jutussa. Joissain foorumeissa on arveltu myös tarvittavan kukkia (kohta 8 aikaisempi juttu), kaakao ja villaa (kohta 9), vaniljaa ja muutamia eläimiä. Mitä tarkalleen tarvitaan se saadaan tietää pian, mutta pääosa tehtävästä näyttäisi olevan selvillä. Jos joulutehtävältä jää aikaa, on varmasti hyvä tarkistaa että noita kasveja/tuotteita on mukavasti varastossa. Vielä saattaa myös hankinta torilta tulla halvaksi, kun tapahtuma alkaa niin yleensä hinnat pomppaavat jopa moninkertaisiksi tarvittavissa kasveissa/tuotteissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti