perjantai 1. kesäkuuta 2012

Tapahtumakasvien viljely - nopeasti

Tässä vinkki, jolla saa tapahtuman kasvien viljelyn nopeasti edistymään. Vaikka ei välttämättä olisi saavuttanut pelissä kaikkia vinkin toteuttamiseen tarvittuja toimintoja ja alueita, niin kannattaa käyttää niin monta asiaa kuin mahdollista. Tietysti on tarjolla jokseenkin kaikissa tapahtumissa maksullisia apuja, niitä voi toki käyttää tai tämän ilmaisen vinkin kanssa yhdessä.

  • Ota efektit käyttöön: Ananasleivos (jos Bahama käytössä) ja porkkana-omena-chutney (tai kurpitsamarmelaadi halvempana vaihtoehtona antaa pienemmän tehosteen)

  • Aloita viljely Bahamaramalla isoilla pelloilla (jos alkusiemeniä on vähän, 10 - 12 yleensä)

  • Käytä kaikkia kasvunnopeuttajia. (superlannoite, vesi lanta ja mahdollinen erikoistehoste kuten timanttipöly nykyisessä tapahtumassa.) Odotusaika lyhenee neljästä tunnista noin tuntiin. 
  • Muista myös Sinin erikoislannoite lisäämään tuotantoa. (Säästä näitä siten että niitä riittää jokaiseen tapahtuman alkuun vähintään 10 - 20 kappaletta.)


Jos Bahamarama ei ole käytössä, aloitus sujuu esimerkiksi peltomaalla vauhdilla porkkana-omena-chutneyn ja kaikkien vauhdittajien kanssa.

Heti alun jälkeen tehokkain tapa kasvattaa suuria määriä kasveja on pienet pellot yhdessä porkkana-omena-chutneyn efektin kanssa. (Yllä kuvassa mesiangervojen vieressä.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti