lauantai 9. kesäkuuta 2012

Kukkakauppa ja muut uutuudet

Vihdoin jotain kuuluu niin pitkään odotetusta kukkakaupasta. Olisikohan kuvassa kukkakauppa, kylpylä/kauneushoitola ja alkemisti?

Ja kuvan oheen löytyi vielä konekäännöstä:

Ensinnäkin, kukkakauppias on käytössäsi. Voit tehdä monenlaisia ​​seppeleitä, kimppuja ja astiasto, ja näin saada paljon hyötyä.

Jotta korkean uutta sisältöä kokeneille ja kokeneemmille pelaajille, hetkeä myöhemmin rakennettiin kaksi muuta ammateissa aivan uusia ja ennennäkemättömiä mekanismeja kuvaan:

- Kun spa johtaja, eläimet voivat vihdoin rentoutua ja ajat lisäksi maskeja ja kurkku tehosekoittimessa tuottaa mukavaa cocktaileja.

- Alchemist, perustuu hänen maagisia voimia ja auttaa pienten Erdwichteln levitti concoctions pelloilla. Enemmän auttajia sinulla on, sitä tehokkaammin työsi tinktuurat.
Myös joissakin huhuissa on esiintynyt tietoa että uusia riimujakin olisi tulossa. Ainakin riimut, joissa olisi muillekin jalostuseläimille aloituspakkaus jalostukseen, kuten kuvan lammaspaketti. Jalostuspakkauksia olisi tulossa siis esimerkiksi lepakoille ja sioille ainakin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti