sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Viherviikot osa 3 - valmistautuminen

Viherviikot-tapahtuman kolmannen osan alkuun on vielä muutama päivä aikaa. (Tapahtuman kolmas osa on 16. - 21.5.2012). Puolalainen Hotfarmers.pl fanisivusto tarjoaa kuvaa näytille tähän liittyen.

Kuvassa näyttää siltä, että seuraavassa osassa toimitetaan 7 500 kappaletta lootuskukkaa ja 6 000 kappaletta kamomillaa. Vaikka tietoa ei ole missään vahvistettu, eikä varmastikaan vahvisteta kuin korkeintaan viimehetkillä julkaistavassa tapahtuman faq/ukk-jutussa, saattaa monilla olla nyt mahdollisuus ennakoida jo seuraavaa osaa. Kamomillaa ja lootuskukkaa ei varmaankaan siis kannata aivan loppuun päästää ladossa.

Huomaa myös tässä osassa kuvassakin olevat happipullot. Tämänkin osalta lienee ennakointi mahdollista laittamalla pitkäaikaiset kasvit/pajat/tallit valmistumaan sopivasti tapahtuman alkuhetkille.


Muuten kolmas osa tarjonnee yhteistoimituksen, jossa kaikki pelaajat osallistuvat kaupungin puhtaana pitämiseen.

Tässä toisaalla netissä havaittu Farmerama-pelin mainos. Perinteisten Kyllä/Ei-painikkeiden sijaan on tarjolla kaksi hyvää vaihtoehtoa.

Ja vielä muistutus: äitienpäivä-tapahtuman pitäisi alkaa tänään noin kello 15. Tapahtuma kestää 24 tuntia. Hyvää äitienpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti