torstai 24. toukokuuta 2012

Tulossa - Kuningattaren juhlavuosi


Arvot maanviljelijät, hyvät naiset ja herrat! Olette ehkä kuulleet, että kuningatar kruunattiin valtaan 60 vuotta sitten vuonna 1952. Englannissa juhlavuoden juhlinta keskittyy 2. -5. kesäkuuta olevaan viikonloppuun. Tässä aihetta myös Farmeramaan tulevaan tapahtumaan.
Tässä konekäännöstä tapahtuman kuvauksesta:

Arvot maanviljelijät, hyvät naiset ja herrat! Olet ehkä kuullut, että kuningatar kruunattiin 60 vuotta sitten. Siksi me haluamme sitä ja sen arvioitu arvo diamantenes vuotta. Järjestele Morts Gaudí ja alkaa sisustaa festivaalialueelle!

Hienoa! Olemme hajanaisia, monia värejä ja tuoksuja. Queen olisi karannut ennen mutta varmasti innoissaan, kun käytämme Britannian värejä. Sen pitäisi olla sininen, punainen ja valkoinen!

Joten se kääntyy. Meillä on mehua, mutta oikein, silti mahtava bändi. Freiwillge kerätä ja lahjakas tanssia lavalla Queen, laulua ja musiikkia!
Super ilmapiiri, hyvää musiikkia! Mitä vielä puuttuu? Tietenkin, ruoka! Katso hänen navetta ja katso mitä löydät!

Celebration on valmis. Lisää puuttuva vieraille. Joten olemme, mitä meidän on saavuttaa kaikki kansainyhteisön maissa paljon motivoituneita vapaaehtoisia, jotka kirjoittaa ja lähettää kutsun. Olisi hyvä, jos viemme vanhat valmentaja pari kauniista hevosista!

Kyllä, olemme valmiita kaiken kuningatar. Parhaat kansainyhteisön maiden, mitä vielä puuttuu. Kuinka onnekkaita, että se kuuluu Bahama, kerätä hänen kuninkaallisen tyytyväisenä vaan miten voimme määrittää Bahamarama paljon!




Tapahtumakasvien kuvia:









1 kommentti: