perjantai 3. kesäkuuta 2011

Ennakoi: Leipomo ja hillotehdas

Uudet ominaisuudet pitäisi ennakkoilmoitusten mukaan tulla peliin mukaan parin kuukauden kuluessa. Uutta tulee olemaan tuotteiden jatkojalostus. Uutuutena tulee peliin leipomo ja hillotehdas.

Hillotehdas

Jo nyt kannattaa olla kaukaa viisas. Tarkastele pelissä jo olevia tuotteita, joita voi tarvita hillotehtaalla. Ei varmasti mene aika hukkaan, jos nyt kerää varastoon esimerkiksi mustikoita ja muita marjoja, joista yleensä tehdään hilloa.

Leipomo


Entäpä mitä tuotteita voi jalostaa leipomossa valmiiksi syötäväksi ja mitä raaka-aineita niihin tarvitaan? Varmasti aina löytyy käyttöä jauhoille (vehnä ja kaura, joita muutenkin tarvitaan monissa tehtävissä). Kerää varastoon myös esimerkiksi sipuleita, valkosipuleita, tomaattia, maissia ja perunoita.

Omenat ovat pitkään olleet halpoja torilla, 3 - 4 tp/kpl ja niitä voi tarvita sekä leipomossa, että hillotehtaalla. Jos rahapussi pullottaa, niin omenoiden ostaminen nyt saattaa olla erittäin kannattavaa. Jos niiden hinnat nousevat edes lähellekään oletushintaa 60, niin rahat on moninkertaistettu myymällä niitä uusien ominaisuuksien tultua peliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti