sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Baby-buumi - jalostuspäivä

Ja heti voimarehutarjousten perään sopivasti jalostajan unelmapäivä: baby-buumi. Kuvassa esimerkki mitä yllätyksiä tämän vuorokauden aikana saattaa tulla. Eli neljä kertaa tavalliset kanat jalostuskanoiksi. Yllätyksenä ruskea tai musta kana kerran ja lisäksi yksi tavallinen valkoinen. Jos on jalostuksesta kiinnostunut, niin tämä tapahtuma kannattaa pitää mielessä ja säästää voimarehua ja parfyymia, sillä noista ylimääräisistä yllätyksistä kertyy pian arvokas kokoonpano.

Edelliset buumi-päivät olivat 29.05.2011 ja 09.04.2011, joten tuon perusteella voisi odottaa noin kerran kuussa jalostukseen boonusta.

Vinkki: jalostukseen saa vauhtia parfyymillä, joita voi lähettää naapureille lahjoina. Yleensä monet pelaajat lähettävät työkalupakkeja, mutta voit toki pyytää vaikka osaa naapureista lähettämään parfyymiä. Arvokkaampia jalostuslajeja varten kannattaa harkita myös parfyymin ostamista. Taloustarvikekaupassa yksi parfyymipullo maksaa 1000 pennosta. Jos tuottaa esimerkiksi 100 000 hintaan myytäväksi torille kääpiökanan, ei 4000 sijoitus parfyymiin ole kovin paljon.

Tässä vielä toinen esimerkki jalostuskanojen tuotannosta buumin aikana.

Ja vielä lisänä, viisauden puun vauvabuumi-riimu näyttää ainakin muutamien esimerkkien mukaan tuottavan tuplasti iloa.

Mielenkiintoisia rivejä. Esimerkiksi neljän ruskean vaihto kahteen ruskeaan, kahteen mustaan ja kolmeen valkoiseen on jokseenkin kannattava kauppa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti