keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Uutiskooste

Nyt voit voittaa ilmaisen uuden kanalemmikin. Ota Bahamarama-saarestasi kuva ja postaa se Farmeraman seinälle Facebookissa. Laita pelitunnuksesi ("ID" englanniksi) kommenttiin. (katso mallia muista)

Perjantaina arvotaan/valitaan 5 voittajaa. Kuinka kivan näköinen kuva on saattaa ratkaista voittajat, vaikka sitä ei erikseen mainita Farmeraman Facebook-sivulla.

Kanalemmikki löytyy nyt kauppakeskuksesta. Lemmikki antaa 350kp ja työkalupakin (10 satunnaista työkalua) 12 tunnin välein.

Huhuissa Väiski Vemmelsääri tulossa Farmeramaan käymään? Pääsiäinen ja pääsiäispupu ajankohtana?
Image: Fair use under United States copyright law. Copyright © Warner Bros. Entertainment Inc.

Renzo ja taikapapu pyörii vilkkaasti huhuissa. Tässä alla konekäännös, jonka pitäisi olla ilmeisesti 9 kohtainen aiheeseen liittyvä tehtävä. Viimeisessä kohdassa kehotetaan menemään Renzon luo. Onko siis ensin suoritettava tehtävä, jotta voi sen jälkeen pelata pääsyä uudelle alueelle. Hmmmm, varsin pian on kuitenkin odotettavissa että Renzo tulee käymään ja varmaa on että uutuuksia on runsaasti mukana.

- Kraaak! Tervetuloa ihme viiniköynnöksen. Täällä voit käyttää koriste voit varmistaa hyvät bonukset ja antaa sinulle yleiskuvan kokoelma.
    Kuten vanha hölösuu, voin kertoa teille hieman sivuun seisomaan ja selittää teille ihmeisiin ihme viiniköynnöksen ..

- Klikkaa pilvi ja näet valikoiman sisustusesineitä, joka mahtuu pilvi. On olemassa kolme eri kokoa, pilvien vastaavat koot koristeluun!

- Ihmeköynnös antanut sinulle suurvalta. Täytä Wolkrenreihe ja aktivoi kukka hyödyntää sitä.

- Kun olet aktivoinut taikavoima, voit käyttää koristeluun, kunhan ei enää kunnes jälkijäähdytystä on voima päättyi. Sitten taas voit poistaa sen helposti napsauttamalla.

- Kraaak! Täytyy sanoa, olet todella vaikuttunut minua. Olet todellakin todellinen ammattilainen vaihtaa. Sinun ponnistelut eivät ole turhia. Katso!

- Käy kartasta mitä lopussa ihme viiniköynnöksen.

- Hei sinä! Aivan oikein olet! Tulkaa lähemmäksi. Näytät kuin joku joka ei voi paeta paljon. Kraaak! Minun matkustaa olen saanut haltuunsa tämän ihme papu. Jätän sen sinulle. Mutta ...

- Näyttämään todellista taikaa paljastui se on huollettava. Jos annat minulle muutaman "business" apua, aion varmistaa, että papu kasvaa uusiin ulottuvuuksiin. Siiven pestään sen jälkeen, kun kaikki muut.
    Kuka tietää, mitä löytyy lopussa viininlehtiin .... Fee! Fie! Foe! Fum!

- Mene nyt nähdään Farm Hallissa Renzo tehtävä.

Jokin hetki sitten BigPoint julkaisi YouTube-kanavallaan uudeen Farmerama-videon. Ihan hauska ja lyhyt, kannattaa vilkaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti