keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Tapahtumavinkki

Käynnissä olevassa tapahtumassa tarvitaan yhteensä 950 kappaletta nousukkaita, jos haluaa tehdä kaikki tehtävän osat. Tässä vinkki, kuinka nousukkaita saa enemmän tapahtumassa.


Nyt jos koskaan kannattaa myllyssä jauhaa ympäri vuorokauden tauotta voimarehua. Voimarehulla nopeuttaa tallien ja pajojen valmistumista ja siten saa lisää nousukkaita. Mitä useammin tallit valmistuvat tapahtuman aikana, sitä enemmän on luvassa nousukkaita.

Jos käytössä on tehokkaita talleja/pajoja, tuo siis kaksi voimarehua noin kaksinkertaisen määrän nousukkaita yhdestä tallista/pajasta.


Nyt myös super-mammuttipuut näyttävät arvonsa. Käyttämällä superlannoitetta pelloille myös lisää merkittävästi satojen määrää tapahtuman aikana. Pienten peltojen ja tapahtumakasvien kanssa superlantaa saa kulumaan helposti tuhansia. Vältä tätä, jos tehostetta on vähän käytössä.

Säästämällä superlantaa isoihin peltoihin pitkäaikaisten kasvien kanssa parikin sataa superlantaa riittää pitkälle. Käytännössä pääsee lähelle sitä että kaksi superlannoitetta tuottaa yhden lisänousukkaan tehokkaimmilla pelloilla.

Toki myös ostos on yksi vaihtoehto. Kannattaa vertailla mikä on paras vaihtoehto, myös tapahtumakorit tarjoavat helpotusta tehtävään.

Siis, käytä voimarehua mahdollisimman tehokkaan pajan kanssa ja superlannoitetta mahdollisimman tehokkaan kasvin kanssa (neilikka tai esimerkiksi ruusu).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti