lauantai 3. elokuuta 2013

Merkillinen huhu - uusi talli?


Espanjan foorumin huhumyllyssä on vilkas huhu, jossa lupaillaan uutta tallia.

Englannin foorumilla sama tallikuva löytyy otsakkeen "Strutsi" alla... ja vielä unkarin foorumilla vilahtaa kuva strutsin munasta.

Huhuissa arvaillaan että kyseessä olisi seuraava jalostuseläin, siis strutsi.

Tämä tuntuu hieman merkilliseltä sillä hiljattain pelaajilta kyseltiin minkä eläimen halutaan tulevan seuraavaksi jalostukseen. Kuvan eläintaulukko kertoo, että eniten sai ääniä mehiläinen ja vähiten juuri strutsi. Voisi olettaa että seuraava jalostuseläin olisi kärkipäästä eikä vähiten ääniä saanut.

Torikauppiaat ovat ainakin ottaneet varmuudeksi strutsin ja sen munan varastoinnin kohteeksi. Monilla toreilla strutsin ja sen munan hinta on rajussa nousussa. Munan hinta on nyt noin kolminkertainen vielä parin päivän takaiseen hintaan.

Missään ei kaiketi ole vielä strutsivauvoja näkynyt, joten yksi mahdollisuus on myös se että tässä vaiheessa strutsi ja strutsitalli saa vain uuden ulkoasun. Massiivinen ennakointi siihen että strutsi olisi seuraava jalostuseläin on kuitenkin jo myöhäistä tässä vaiheessa.

Torikaupoista kiinnostuneiden kannattaa pitää strutsia tarkkaan silmällä lähiaikoina, hintavaihtelu voi olla melkoista toreilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti