maanantai 18. helmikuuta 2013

Mentor - lisätietoa

Mentor (valmentaja) ei ole vielä nähtävästi päässyt käyntiin edes Saksassa. Tässä uudet kuvakaappaukset tältä päivältä. Uutissivulta löytyy juttu aiheesta (vain saksalaisille pelaajille), konekäännos alla:

Tule Mentor!

Mentorointi järjestelmä yhdistää kokeneita ja uusia pelaajia. Mentorit jakavat tietoa ja auttavat uusia pelaajia löytää tiensä tilalla. Vastineeksi he saavat käyttöönsä hienoja palkintoja!

Olet kokenut pelaaja ja haluamme Farmerama kaltainen olla mentori? Levitä täällä himoitun virkaan kaupan. Mestarillinen palkitsee yrityksiä ja ainutlaatuinen ystävä odottaa sinua ja sinun "poikasia"!

                                                    ( Nyt mentoriksi )

Saksaksi tiputalo on pelissä kükenstube, joka ilmeisesti tarkoittaa poikasten kasvattamoa. Huomaa myös yhteys edellisestä kuvasta "küken" ja pesänkuva.

Eli vaikka toimintoon voi ilmoittautua, jos täyttää ehdot, niin silti muuta ei peliin ilmesty kuin kuvan info-ikkuna. Konekäännös  alla:

Onnittelut, sait menestyksekkäästi edistänyt mentorina! Jos valitaan jäseneksi version, sinulle ilmoitetaan meille lähiviikkoina.
Edellisestä jutusta tästä aiheesta taitaa olla kohta viikko aikaa ja asiaan luvataan palata lähiviikkoina, voi olla että ihan heti tämä ominaisuus ei Suomeen asti ehdi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti