perjantai 11. tammikuuta 2013

Bahamarama uudistuu

Tai pitäisi oikeastaan sanoa että suunnitelmat saaren uudistamiseksi edistyvät?

Pelin saksankielisellä foorumilla on keskustelua saaren uudistuksista. Varmasti sieltä löytyy saksan taitajille mielenkiintoista luettavaa. Tässä esimerkkiä:

Saaren kaksi vuoret
Yoo-hoo!
Olemme aloittaneet lyhyitä Bahamarama torjua teema. Kyse Bahamarama houkuttelevammaksi meille kaikille. Tämä tarkoittaa, että se ei ole tarkoitettu vain tarjota graafisen parannusta, mutta. Vielä parempi yhteydet muualle maatilan pelin Toimitamme tulevina viikkoina / kuukausina olemme saaneet muutamia päivityksiä, ja mielellään jakaa tämän teidän kanssanne. Olemme myös kiinnostuneita jatkuvaa palautetta.
Haluaisimme huomauttaa, että tällainen kehitys prosessit voivat joskus kestää pitkään. Eli emme voi sanoa, kuinka usein annamme päivityksen, puhumattakaan kun voimme palvella konkreettista sisältöä.
Tällä hetkellä ajattelemme esim. siitä eläimet voivat Bahamarama lomalla, tai mennä niin merimies matka. Miten juuri se, että näyttää ei ole vielä selvä. Mutta on jo muutamia ideoita
Oletamme, että me kertymään pääasiassa ensi vuoden lomat palata sinne ja hyödyntää edistystä on.
Jos sinulla on mielenkiintoisia ajatuksia, jotka eivät ole vielä foorumilla idea, olemme kiinnostuneita. Ehkä sinun kirjoittaa meille juuri mitä teet Bahama yhteydessä tuo (esim. loma, aurinko, ranta, jne.). Mikä tekee sinut onnelliseksi aikana lomasta? Minne haluat matkustaa? Mitä ei voi puuttuu matkalle? Jne. jne.
Olemme kiinnostuneita kaikesta.
Rakkaus, Schwartebeker!
Tuossa siis konekäännöstä. Viesti on varsin mielenkiintoinen kun myös huomio kuka sen on foorumille laittanut:
Schwartebeker näyttää olevan foorumilla tittelillä Game Designer, eli pelisuunnittelija, eikä esimerkiksi foorumin moderaattori.
 
Julkaistusta konseptikuvasta on huhuissa ja arvailtu/huomioitu ainakin seuraavaa:

Nykyinen Bahamaraman viljelyalue erottuu omaksi alueekseen?

Kenties mielenkiintoisimpia/toiveikkaimpia ajatuksia on herättänyt kuvan tämä kohta. Onko kyseessä uusi metsäalue ja/tai oma viisaudenpuu saarelle? Sieltä olisi tarjolla lisäominaisuuksia tai lisäalueita saarelle?

Yllä mainittiin jotain paremmista yhteyksistä, olisiko jatkossa linkit suoraan saarelta muualle pelin alueille. Vai olisiko saarelle muutenkin tulossa uusia rakennuksia? Kaksi erillistä laituria, mihinkäs sitä toista tarvittaisiin?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti