torstai 30. elokuuta 2012

Alkemisti saapui

Ja tänään tuli peliin uusi odotettu käsityöammatti. Alkemistin ammattia pääsee harjoittamaan tasolta 70 alkaen, kunhan avaa Viisaudenpuusta riimun 150 tähdellä.

Kovin vaatimattoman oloisia efektejä näyttää ainakin aluksi olevan tarjolla, mutta ehkäpä jatkossa jotain hyvää tähänkin ammattiin tulee.tiistai 28. elokuuta 2012

Pilvirivit - vinkki

Pelissä on varsin vähän tarjolla 1x2 ruudun kokoisia esineitä. Pieniä yhden ruudun ja 2x2 isoja esineitä on kyllä riittävästi pilvirivien täytteeksi. Kauppakeskuksestahan voi ostaa vaikka vesisäiliöitä ja tulivuoria edullisesti. Hyvin kokemuspisteitä tuottavia tapahtumien palkintoesineitä ei kannata turhan takia laittaa pilviin seisomaan.

Nyt on kuitenkin hyvä mahdollisuus näitäkin esineitä saada itselleen jopa isokin määrä. Sesonkilahjoista löytyy tällä hetkellä esimerkiksi kuvassa näkyvä hiekkalinna. Jos pilvirivin avaus on vielä edessä tai muuten on näistä esineistä pulaa, kannattaa pyytää naapureita lähettämään näitä 1x2-kokoisia sesonkilahjoja.

Kuvassa näkyy myös Muumio-esine, jonka saa itselleen täydenkuun tapahtumasta. Naapurilahjoja tietysti kertyy nyt huomattavasti helpommin useampiakin.maanantai 27. elokuuta 2012

Täysikuu perjantaina

Uusittu grafiikka. Kuvan saa isommaksi klikkaamalla.

Kalenterin mukaan täysikuu on tässä kuussa jo toistamiseen, ensimmäinen kerta oli kuun alussa toinen päivä. Perjantaina kuun viimeinen päivä on elokuun toinen täysikuu.

Yleensä pelin täydenkuun tapahtuma on samaan aikaan, eikä ainakaan Renzon vierailu ole mitenkään esteenä täydenkuun tapahtumalle. Kannattaa pitää silmällä tiedotteita viikonlopun lähestyessä.

Pelin graafikoilla ei liene ajasta pulaa sillä useiden uudistusten lisäksi myös täydenkuun tapahtuman grafiikkaa on uusittu.

Tapahtumassa voi hankkia erikoisia kauhupajoja, esineitä ja lepakoiden jalostus -ominaisuuden. Lisäksi yhdistyksestä löytyy aiheeseen liittyvät tehtävät.

Viljakuvioita, UFOja?

Tässä hieman kuvakokoelmaa viljakuvioihin ja UFOihin liittyen. Salaperäisiä vieraita saapumassa piakkoin kylään?Viljakuvioita, joista syntyy runsaasti... erilaisia kuvioita.

Onko Nublon 5 -planeetalta tulossa uusia tuttavuuksia?

Uusi alus myös tällä kerralla?

Tämänkertaisen vierailun muistoksi jää ufo-aiheinen kp-esine?

Uudet Renzon palkinnot

Nyt tarkkana, mikäli et ole vielä lunastanut käsityöammatteja. Renzon markkinoilla on uudet palkinnot, joista kp-esineiden ja perinteisten tehorehujen lisäksi löytyy Rakennuspaikka käsityökortteliin. (kuvassa keskellä ylhäällä)

Rakennuspaikka Käsityökortteliin: 1250 pelimerkkiä. Tämän voi voittaa vain, jos kaikki 3 ammattia ei ole jo avattuna; leipuri, hillonkeittäjä ja floristi.

Ensimmäisenä markkinapäivänä jokainen pelaaja saa 10 lippua. Seuraavina markkinapäivinä kukin pelaaja saa 4 lippua. Lippujen saaminen vaatii kirjautumisen peliin päivän aikana.

Renzon pitäisi saapua noin kello 15 tänään ja markkinoita kestää viikon ajan. Jänniä markkinapäiviä!

perjantai 24. elokuuta 2012

Baby buumi ja Renzo tulevat

Baby buumi alkaa taas viikonloppuna. Voimarehun säästömyynti ja buumi on päällä lauantaista noin kello 11 alkaen aina maanantaihin puoleenpäivään.

Renzo on mukana pelissä maanantaista iltäpäivästä alkaen viikon ajan. Muista, saat ilmaiset liput kirjautumalla peliin päivitäin Renzon vierailun aikana.

keskiviikko 22. elokuuta 2012

Tulossa - ulkoavaruudesta....?

Renzo on huhujen mukaan taas tulossa... jotain uutta mukana tällä kerralla?

Myös muutakin uutta tulossa, mukavia muistoja kesältä?

Huhuissa esiintyy myös viljakuvioita ja kokeneille pelaajille on tullut mieleen muistikuvia Nublon 5 -planeetan vieraista.Onko maatilalle tulossa lähiaikoina vieraita ulkoavaruudesta?

torstai 16. elokuuta 2012

Sokerijuhla 2012

Aiemmin esitettyjen huhujen mukaisesti Sokerijuhla-tapahtuma alkaa perjantaina iltapäivällä ja kestää 17.08. – 24.08.2012
Tapahtuman nousukas: Baklava
Tapahtumakasvi: Turkkilainen melissa

Tarkemmat tiedot tapahtuman palkinnoista ja muista tiedoista löytyy foorumin FAQ/UKK-osiosta.


tiistai 14. elokuuta 2012

Uutta pelissä - tulossa

Ensimmäinen muutos, jota ei varmaankaan voi olla huomaamatta, on taustagrafiikan muutos pääpellolla. Vanha tila näkyy ainakin toistaiseksi vielä Villiniityllä.

Pääpellolla myös vesitorni on yhdistynyt erikoislannoitetornin kanssa. Yhdestä tornista saa nyt ikkunan auki ja siitä voi sekä ostaa lannoitteita että täyttää vesitornin. Jälleen Villiniityllä on ainakin toistaiseksi kaksi tornia vanhaan tapaan.Ensimmäinen isompi uutuus on chat. Chat-ikkuna aukeaa samasta valikosta, jostä löytyy uutissivu ja foorumilinkki. Näin alkuun näyttää olevan chatissa hiljaista, mutta kenties tapahtumien aikoina sielläkin on vilkkaampaa.


Huhuissa leviää myös arvailua, että uusia puita olisi piakkoin tulossa peliin. Kun kerran pelissä jo maito ja munatkin kasvavat puissa, niin miksipä ei sitten suola ja sokerikin. Jos ahkerat porkkanaomenachutneyn tekijät saavat näitä uutuuspuita reippaasti tiloilleen, saattaa sillä olla vaikutusta perinteisesti arvokkaan chutneyn hintaan. Ja miksei muihinkin leipomon ja hillokeittämön tuotteisiin.

Uusia puita saattaa olla muutenkin tulossa, kenties Bahaman saarelle.


keskiviikko 8. elokuuta 2012

Tulossa


Kuten jo aiemmin mainittu, on alkemisti tulossa käsityökortteliin kovalla vauhdilla.

Alla kuitenkin jotain muuta uutta tulossa, olisiko herkullinen tapahtuma piakkoin...

Tämä uusi tapahtuma saattaa olla luvassa ensi viikon lopulla. Tarkempia tietoja tulee varmasti lähiaikoina.

maanantai 6. elokuuta 2012

Alkemisti tulossa

Uusi käsityöammatti alkemisti on jo näkyvillä testaajille pelissä. Kuvassa käsityökorttelin paikka, jossa alkemistikyltti jo toimiikin.

Kyltti vie maksusivulle, jossa noin kahdella eurolla on kultapaketti tyrkyllä.

Joissain paikoissa on kuitenkin huhua, että uusia riimujakin olisi tulossa. Mahtaako tulla myös mahdollisuus lunastaa tämä ammatti ilman euroja tähtösillä?