tiistai 14. elokuuta 2012

Uutta pelissä - tulossa

Ensimmäinen muutos, jota ei varmaankaan voi olla huomaamatta, on taustagrafiikan muutos pääpellolla. Vanha tila näkyy ainakin toistaiseksi vielä Villiniityllä.

Pääpellolla myös vesitorni on yhdistynyt erikoislannoitetornin kanssa. Yhdestä tornista saa nyt ikkunan auki ja siitä voi sekä ostaa lannoitteita että täyttää vesitornin. Jälleen Villiniityllä on ainakin toistaiseksi kaksi tornia vanhaan tapaan.



Ensimmäinen isompi uutuus on chat. Chat-ikkuna aukeaa samasta valikosta, jostä löytyy uutissivu ja foorumilinkki. Näin alkuun näyttää olevan chatissa hiljaista, mutta kenties tapahtumien aikoina sielläkin on vilkkaampaa.


Huhuissa leviää myös arvailua, että uusia puita olisi piakkoin tulossa peliin. Kun kerran pelissä jo maito ja munatkin kasvavat puissa, niin miksipä ei sitten suola ja sokerikin. Jos ahkerat porkkanaomenachutneyn tekijät saavat näitä uutuuspuita reippaasti tiloilleen, saattaa sillä olla vaikutusta perinteisesti arvokkaan chutneyn hintaan. Ja miksei muihinkin leipomon ja hillokeittämön tuotteisiin.

Uusia puita saattaa olla muutenkin tulossa, kenties Bahaman saarelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti