lauantai 20. lokakuuta 2012

Halloween 2012 tulossa

Halloween 2012 tulee, kuten aina Amerikoissa, lokakuun viimeisenä päivänä.

Nyt on myös tiedossa jotain mukavaa tuohon ajankohtaan Farmeramaan. Huhuissa on vilahtanut noin 6 päivän tapahtuma, jossa olisi tiedossa kaksi uutta kauhukasvia ja mukavasti Halloween-aiheista puuhaa marraskuulle asti. Jossain huhuissa on mainittu että pelitapahtuma alkaisi jo 30. päivä, siis noin 10 vuorokauden kuluttua. Tarkempia tietoja tulee varmasti seuraavan viikon aikana.

Tässä saattaa olla yksi hyvä tapa valmistautua tähän tapahtumaan. Pelkokimppu tarjoaa nopeampaa tuotantoa täydenkuun kasveille ja bonusta tulee aikaan 20%, kesto mukavat 10 tuntia. Mikäli Halloween-tapahtumassa on tehtävissä paljon kasvateltavaa ja pelkokimppu tehoaa myös uusiin tapahtumakasveihin, saattaa siitä olla varsin hyvä apu tehtävien suorittamiseen. Mikäli ei itse voi tätä bonusefektiä tuottaa, niin käynti torilla ostoksilla ennakkoon voi antaa miellyttävän helpotuksen myöhemmin tapahtumassa. Jos onnistuu tämän torilta saamaan, ainakin jollain toreilla pelkokimput ovat lähes jatkuvasti loppuunmyytyjä.

Koska pelkokimpun kategoria on "kulta", niin sitä voi käyttää esimerkiksi yhdessä timanttikategorian pocin (porkkanaomenachutney, joka antaa +2 satoa per pelto) kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti