perjantai 9. syyskuuta 2011

Muutokset torihinnoissa

Torihintoihin on luvassa muutoksia lähiaikoina. Kuten kuvassa ilmenee, on monet tuotteet jatkuvasti myyty loppuun torilta. Monet halvimmat kasvit, eläimet ja kasvatuseläimet loistavat poissaolollaan. Myös tuotteet kuten munat ja villat ovat erittäin kysyttyjä. Jos niitä tulee myyntiin, niin kaupat on lyöty lukkoon useimmiten alle sekunnissa.

Torihinnoittelu tulee siis kuitenkin muuttumaan siten että hinnat voivat enemmän nousta kysytyillä tuotteilla. Tämä kannattaa ottaa jo etukäteen huomioon. Nyt ei ole oikea aika myydä näitä haluttuja tuotteita. Odottamalla hetken voi niistä saada moninkertaisen hinnan.

Esimerkiksi vehnää, salaattia, heinää, porkkanoita, kauraa, auringonkukkia ja maissia kannattaa ostaa siemenkaupasta niin paljon kuin mahdollista (100/päivä/tuote). Samoin kasvatuseläimiä, kuten ruskeita lampaita ja ruskeita kanoja, kannattaa pitää varastossa ja kerätä niitä lisääkin. Erityisen kysyttyjä ovat nuo munat, angoravilla ja lampaanvilla, joiden hinta tulee oletettavasti nousemaan aika korkeaksi tulevan hinnoittelumuutoksen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti