maanantai 15. elokuuta 2011

Kaikki irti täydenkuun tapahtumasta

Huomaa että, vaikka tässä on aiheena täysikuutapahtuma Valon ja varjon yö, niin vinkki pätee muihinkin tapahtumiin.

Tapahtuman arvokkaimpia tai pitkäkestoisin tuote on kummitus. Ne kannattaa siis valita laitettavaksi tuotantoon juuri ennen tapahtuman loppua. Valmiit tuotteethan voi kerätä kaikessa rauhassa tapahtuman loppumisen jälkeen. (Tämä ei välttämättä koske aivan kaikkia tapahtumia. Joissakin tapahtumissa erikoistuotteet pitää toimittaa tiettyyn hetkeen mennessä tapahtumapalkintojen saamiseksi.)

Mukavuuspellot tarjoavat hyvän välineen, jolla käytännössä voi kaksinkertaistaa tapahtuman keston. Huomaa kuvasta, että 24h-tapahtumaa on jäljellä enää muutamia minuutteja, mutta juuri mukavuuspeltoihin istutetut kummitukset valmistuvat vasta lähes 24 tunnin kuluttua. Tapahtuman tuotannon saa siis venymään lähes 48 tuntiin.

Tässä kuvassa siis yötapahtuman painike ja kello on jo poistunut käytöstä odottamaan seuraavaa täyttä kuuta. Sinin erikoislannoitteella maksimoidaan tuotettavien kummitusten määrä. Käytännössä lähes ilmaista vettä ja lantaa on laitettu nopeuttamaan tuotantoa muutaman tunnin. Enää tapahtuman päättymisen jälkeen ei ole niin kiire, että teholannoitetta kannattaisi käyttää, varsinkin kun oikea yökin on kohta tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti