tiistai 30. lokakuuta 2012

Halloween-tapahtuma alkoi

Tässä kuvat ja vinkit juuri alkaneeseen Halloween-tapahtumaan.

Tehtäväalue, katso tarkemmat tiedot tapahtuman FAQ-esittelystä.

Pääpellolla voi kasvattaa tapahtumakasveja. Nopeimpia tapoja päästä alkuun on käyttää kaikkia kasvua nopeuttavia ja satoa lisääviä tehosteita. Peltoihin niin vedet, lannat kuin superlannoitteetkin sekä erikoisrehua, jos sitä vaan riittää.

Vähintään kurpitsamarmeladia, mielummin poc (porkkanaomenachutney) antamaan lisäsatoa 1 tai 2 kappaletta per pelto. Siirry käyttämään pienempiä peltoja heti ensimmäisten satojen valmistuttua, jos käytät marmeladia tai pocia.

Huomaa myös efekteistä, että pelkokimppu vaikuttaa Mulkosilmäpensaaseen ja Kärpäsloukkuun.

Huomaa myös Maatalousyhdistyksen tehtävä Kauhulinna, johon tarvitaan kasveja, joita on nyt mahdollista viljellä lähes viikko. Kuvassa esimerkiksi tehtävä, johon tarvitaan Kärpäsloukkua. Nyt on hyvää aikaa tehdä valmiiksi isompia määriä Kärpäsloukkua ja Mulkosilmäpensasta.

Palkintoina olevat variksenpesät.


Tässä vielä Halloween-valot Gangnam-tyyliin. Hyvää Halloweenia ja menestystä tapahtumaan!

Miau, kissat tulossa

Kissat tykkäävät rapsuttelusta, mikäs sen makoisampaa kuin loikoilla tyynyllä rapsutettavana.

Hiirijahtiin? Viime vuonna nousukas oli lankakerä, tällä kerralla mekaaninen hiiri?

Kissan oma kiipeilyteline? Kp-esine palkinnoksi?
Kansainvälinen kissaviikko oli Farmeramassa viime vuonna marraskuun ensimmäisellä viikolla alkanut viikon kestänyt tapahtuma. Yhdistyksessä oli tuolloin 10-tasoinen tehtävä. Jotain vastaavaa siis luvassa marraskuussa Halloween-tapahtuman jälkeen?

Halloween 2012 alkaa tänään

Halloween 2012 -tapahtuma alkaa tänään noin kello 16.  ( Linkki aikaisempaan juttuun aiheesta. )

HUOM, korjaus:
Tapahtuma kestää seuraavan viikon alkuun asti, tapahtuma päättyy 5. päivä maanantaina.


Tapahtuman virallisesta tiedotteesta:

Halloween-tapahtumassa sinua odottavat kaksi uutta kammottavaa kasvia, jalkasieni ja aivokaali, joita voit istuttaa yhdessä kauhuyön kasvien, mulkosilmäpensaan ja kärpäsloukun kanssa tapahtuman ajan.

Lisäksi pelloiltasi ryömii hirveitä kauhumatoja – kerää ne ja vie Renzolle, jotta hän voi syöttää variskavereitaan.
Jackin täydenkuun kauhukauppa ei ole avoinna Halloween-tapahtuman aikana, mutta pelattavissa on muita upeita palkintoja. Uutuus variksenpesä sekä kaksi uutta parannusta.
perjantai 26. lokakuuta 2012

Puola on täällä taas?Puolan Itsenäisyyspäivä on 11. marraskuuta. Huhuissa on esiintynyt pari kukkalippua, jotka täsmäävät Puolan lippuun.

Viime vuonna marraskuun alussa vastaavasti huhuttiin Puolan tapahtumasta. Tapahtuma alkoi 11. marraskuuta itsenäisyyspäivänä.

Neilikka oli viime vuoden tapahtumassa tapahtumakasvina.

Ilmeisesti Puolaa muistetaan pelissä uudelleen, tarkempia tietoja tulossa myöhemmin. Onhan tuohon marraskuun 11. päivään vielä reilut pari viikkoa aikaa.


Täydenkuun tapahtuma maanantaina

Juuri sopivasti täydenkuun aikaan maanantaina kello 16 alkaa Farmeraman täydenkuun tapahtuma. Kauhukasveja tapahtumassa 24 tuntia.

Tapahtumassa on mahdollista muun muassa avata lepakoiden jalostus, hankkia kasvit yhdistyksen Bracula-tehtävään sekä hankkia lepakkoloukkoja ja aavemaisia kauhupajoja.

Nimestään huolimatta esimerkiksi Aavemainen vuohiaitaus ei tuota vuohia, vaan vuohenmaitoa. Eli se on kuin Kutunmaitomeijeri, mutta tuotantoaika on nopeampi. Aavemaiset pajat löytyvät Jackin kaupan valikoimista.

Babybuumi viikonloppuna

Babybuumi ja voimarehun säästömyynti ovat lauantaista kello 11 alkaen maanantaihin kello 12 asti.

Muistutus, pinkillä hyytelöllä ja parfyymilla voi nopeuttaa jalostusta todella paljon.
Halloween seuraavalla viikolla

Vielä on muutama päivä aikaa ensi viikon Halloween-tapahtumaan.

Jo alkaa olla tarjolla hyvä kuvakokoelma siitä mitä on luvassa.

Tapahtumakasveiksi on luvassa jalkasieni ja aivokaali. (pelissä saattaa olla erilaiset suomennokset)

Jalkasienen ja aivokaalin erikokoisia peltokuvia.

Varisaitauksista on myös erilaiset versiot jo tarjolla. (suomennos voi olla pelissä tietysti myös korppi, joka on suurikokoinen musta varisten heimoon kuuluva lintu.)

Nousukkaaksi tapahtumaan on povattu kauhumatoa.
Ja tuttuun tapaan tapahtumassa pärjäämistä voi helpottaa maksullisilla tarjouskoreilla. Koreista näyttää löytyvän ainakin tapahtumakasveja ja nousukkaita.

torstai 25. lokakuuta 2012

Recyclomaatin paluu alkaa

Tänään alkaa noin kello 15 Recyclomaatin paluu -tapahtuma, joka kestää pari päivää aina lauantaihin kello 15 asti.

Nublioniparistoja tarvitaan koneen käyttämiseen, niitä saa nousukkaina sadonkorjuun yhteydessä.

maanantai 22. lokakuuta 2012

Halloween-huhut

Halloween-juhlaan on vielä reilu viikko aikaa, mutta Farmeraman huhuissa tapahtuma herättää jo melkoista kiinnostusta fanisivuilla ja erikielisillä foorumeilla. Muutama kuva on esiintynyt muun muassa saksan-, ranskan ja espanjankielisillä foorumeilla.

Ensimmäisessä kuvassa on variksia. Tarkkaavaiset ovat huomanneet kuvan sopivan eläintallien muotoon ja siinä on vesiastia ja ruoka-astia, aivan kuten pelin muissa eläinaitauksissa.

Mahtaisiko tässä olla uusi eläinaitaus Halloween-tapahtumassa?

Toinen kuva on mitä ilmeisimmin on kauhuteemainen tapahtumakasvi.


lauantai 20. lokakuuta 2012

Halloween 2012 tulossa

Halloween 2012 tulee, kuten aina Amerikoissa, lokakuun viimeisenä päivänä.

Nyt on myös tiedossa jotain mukavaa tuohon ajankohtaan Farmeramaan. Huhuissa on vilahtanut noin 6 päivän tapahtuma, jossa olisi tiedossa kaksi uutta kauhukasvia ja mukavasti Halloween-aiheista puuhaa marraskuulle asti. Jossain huhuissa on mainittu että pelitapahtuma alkaisi jo 30. päivä, siis noin 10 vuorokauden kuluttua. Tarkempia tietoja tulee varmasti seuraavan viikon aikana.

Tässä saattaa olla yksi hyvä tapa valmistautua tähän tapahtumaan. Pelkokimppu tarjoaa nopeampaa tuotantoa täydenkuun kasveille ja bonusta tulee aikaan 20%, kesto mukavat 10 tuntia. Mikäli Halloween-tapahtumassa on tehtävissä paljon kasvateltavaa ja pelkokimppu tehoaa myös uusiin tapahtumakasveihin, saattaa siitä olla varsin hyvä apu tehtävien suorittamiseen. Mikäli ei itse voi tätä bonusefektiä tuottaa, niin käynti torilla ostoksilla ennakkoon voi antaa miellyttävän helpotuksen myöhemmin tapahtumassa. Jos onnistuu tämän torilta saamaan, ainakin jollain toreilla pelkokimput ovat lähes jatkuvasti loppuunmyytyjä.

Koska pelkokimpun kategoria on "kulta", niin sitä voi käyttää esimerkiksi yhdessä timanttikategorian pocin (porkkanaomenachutney, joka antaa +2 satoa per pelto) kanssa.

perjantai 19. lokakuuta 2012

Uudet riimut


Uusia riimuja saapui eilen peliin. Ripeä ratsu ja hevoskuiskaaja löytyy Viisaudenpuusta.


Salaperäiset taimet viikonloppuna


Myyntitapahtuma Salaperäiset taimet tulee viikonloppuna alkaen lauantaina noin kello 11 ja kestää aina maanantaihin kello 12 asti.

Tällä kertaa on uutuutena jo huhuissa esiintynyt hunajapuu. Uutuuspuu tuottaa 50 ja kaksi hunajaa 20 tunnin ajassa.


torstai 18. lokakuuta 2012

Recyclomaatti - UFO-tapahtuma tulossa

Ensi viikon puolessa välissä on luvassa uudelleen tuttu tapahtuma. Nublon 5 -planeetan asukeiden kierrätyskone saadaan ilmeisesti jatkossa vierailulle ajoittain.

Foorumin virallisiin tiedotteisiin saataneen tarkempia aloitusaikoja ja yksityiskohtia ennen tapahtuman alkua.

tiistai 16. lokakuuta 2012

Espanja - osa 2


¡Hola! - Hei!

Espanja-tapahtuman ensimmäisen osan päätös häämöttää ja perjantaina 19. päivä. Mutta siitä on kiva jatkaa tapahtuman toisella osalla. Voi olla hyvä varautua siihen että 2. osa alkaa lähes välittömästi ensimmäisen osan päätyttyä.

Toisessa osassa on luvassa muun muassa jääpusseja, joita tarvitaan kolhuihin, joita tulee väistämättä tuulimyllyjä vastaan taisteltaessa.

Hunajainen huhu


Huhut ovat taas kiertelemässä. Tällä kertaa huhujen kuvat liittyy hunajaan.

Farmeramassa kaikki on mahdollista, joten kasvaako seuraavaksi hunajakin puissa? Mikäpä olisikaan sen loistavampi jatke maitopuun ja munapuun seuraksi.

Olisiko pian taas mysteeritainten myyntitapahtuma tulossa?

maanantai 15. lokakuuta 2012

Lahjoja joka päivä

Peliin tuli tänään jo huhuissa esiintynyt uutuus: Vallu Villanen lahjoineen. Vallu löytyy kaupungin kartalta ja punainen huutomerkki näyttää koska Vallun luona kannattaa poiketa.

Palkinnot muuttuvat ja vaihtelevat pelaajan tasojen mukaan, mutta kirjautumalla peliin perättäisinä päivinä Vallun lahjat usein muuttuvat entistä paremmiksi. Esimerkiksi on mahdollista saada kahden tunnin apurit, mutta seuraavana perättäisenä päivänä lahja onkin neljän tunnin apurit.

Tarkemmat lahjavaihtoehdot löytyy foorumilta kohdasta Vallun kirjautumisbonus [FAQ].

Käymällä Vallun luona kakulla pysyy sää hyvänä ja Vallu iloisena.lauantai 13. lokakuuta 2012

Espanjan tapahtuma alkaa

¡Viva España! - Eläköön Espanja!

Espanja-aiheinen tapahtuma alkaa jo maanantaina 15.10.2012, eli aika pian käynnissä olevan Oktoberfest-oluttapahtuman jälkeen. Tapahtuma on kaksiosainen ja pääosassa seikkailee surullisen hahmon ritari Don Quijote.

Luvassa on jälleen kerran tapahtumakasvin viljelyä. Toisessa osassa kaupunkiin ilmestyy kylmäpakkauksia, joilla autetaan Don Quijotea.

Tapahtuma alkaa oletettavasti tuttuun aikaa joskus kello 14 - 16 aikoihin. Lähempänä tapahtuman alkua kannattaa pitää silmällä foorumilla julkaistavaa tapahtuman FAQ-tiedotetta.


keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Tulossa Halloween 2012 ja ...

Halloween 2011 -tapahtuman kuva tuo muistoja viime vuoden Halloween-juhlista. Pian on aika tarkistaa onko Halloween 2012 Farmeramassa erityisen tapahtuman paikka. Kenties jotain uutta vai saman tyylinen tapahtuma kuin viimeksi?

Myös jotain muuta on tiedossa...Lahjapaketteja, paljon lahjoja... ei kai vielä sentään joululahjoissa olisi ajatukset? Onko ensin kuitenkin Espanjan tapahtuma vai ehtiikö jo sitä ennen tapahtua muutakin?